fredag den 1. marts 2013

Fluffy is og en fin kjole...

Da jeg læste med hos Maj den anden dag og så den virkelig FINE kjole hun havde syet til sin datter blev jeg bare rigtig inspireret af de lækre, forårsagtige farver... fik lyst til at ta' fat i dén palet, som bestemt også er "out of my comfortzone". Ender meget ofte med de blå-grønne-toner, eller ihvertfald ikke så pastel-agtige.


Med de farver kunne jeg igen dykke ned i den korale fra min "æske-make-over"  De her er på ingen måde færdige billeder med udsnit af farver, farver, tekstur - billeder på vej. Det var sjovt at have fingrene i en helt anden palet - og i løbet af aftenen stod jeg flere gange med Majs fine kjole i tankerne :-)


Jeg havde samtidig gang i et lidt større lærred som stadig står hos Merete, samme farvevalg... som udgangspunkt, men til dét større billede var jeg bare nødt til at få "noget kant på" - det mindede alt for meget om blød, fluffy is (ikk' fordi der er noget i vejen med is. Overhovedet....) Så jeg dykkede ned i min stak af udklip, fandt noget der kunne bruges - og så må vi se, hvor billedet ender. Og hvor disse to ender...

Det var en aften med fuld skrue på forårs-farverne... TOTAL godt match; vejret udenfor kan helt sikkert klassificeres som forårsvejr. For en halv eller hel dag, eller ditto weekend, det må vi se - men nydes skal det!! Hjælp til D-vitamin-kontoen - Aaahhh.

10 kommentarer:

 1. Anonym17.01

  Hej. Dejligt at se, at du har fundet forårsfarverne frem, det får man virkelig også lyst til med sådan et vejr. Det bliver rart at få d.vitamin depotet fyldt op, suger hver en solstråle til mig. Go week end. Knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved jo du sidder der Mor - og suger hver en stråle (heldigt der er nok at dele af :-) )

   Slet
 2. Ah det ser bare så dejligt ud og Maj's smukke kjole er en rigtig dejlig inspiration! Gad godt at se dig svinge penslen live, det må se ret facinerende ud med alle dine spændende strøg! Håber I får en lige så dejlig weekend, som de vibrationer dit smukke maleri sender ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrh tak Mette!! det var bare sådan en fin kjole hun havde lavet til sin datter - den kaldte på pensler og farver :-) :-) Som du kan læse i dagens indlæg havde vi en SKØN weekend!!

   Slet
  2. Hvor er i søde :o).
   Og AnneMette. Wow, hvor er det dog smukke farver og teksturer du er nået frem til!
   Det er jeg virkelig stolt af at have inspireret til!
   kh maj

   Slet
  3. :-) :-) Jamen der er ingen leflen hér - vi mener hvert et ord :-)
   Og tak osse til dig... som jeg går og kigger på billedet bliver jeg mere og mere glad for det. Glad for at jeg kastede mig ud i de farver - og vil ihvertfald gøre det færdigt nu :-)

   Slet
 3. Skønne skønne forårsfarver...Foråret trænger sig på i det små og vi trænger alle... til forår og blide vinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten!! Ja vi trænger virkelig... jeg glkemmer lidt hvert år, hvor mget jeg når at længes. Hmm... hver sin årstid, sin charme :-)

   Slet
 4. Hei Anne-Mette
  Tusen takk for din inspirerende og superkoselige kommentar inne på bloggen min! Ble så glad av den!
  Så likte jeg veldig godt fargene i dette bildet ditt! Det er noe jeg kunne levd godt med på veggen.
  Så artig at du snart skal til London! Håper du kan snappe opp noen tips hos meg.
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kaspara. Velbekomme da!! Mente hvert et år - jeg bliver helt glad af at læse med hos dig. Og ser frem til mere inspiration; både rejse, farve, og bolig :-) :-) Også en rigtig dejlig dag til dig Kaspara - og tusind tak fordi du kiggede forbi :-)

   Slet