onsdag den 27. februar 2013

Perle og koral - og lidt stjerner...

I gangen står æsker i forskellige størrelser. Tidligere var de meget kulørte - bla. som man kan se en lille snas af herunder med det gule og lilla. Jeg fik lyst til at give dem et andet og lidt mere roligt udtryk.


Alle låg blev beklædt med papir og alle æskerne malet. Lod mig inspirere af nogle nye forårsfarver, som også passede fint med papiret; perle ( og nuppede koral med til nogle billeder). Til sådan et lille projekt kan man fint købe de små farveprøver, og det er jeg glad for jeg gjorde for begge blev ændret lidt på da jeg kom hjem...

Jeg var glad for resultatet MEN synes det virkede lidt fersk så "koral" endte alligevel med at være med hér også; på nogle af æskerne malede jeg med en stencil rundt langs kanten forneden. Desuden blev hesten på billedet (som før var orange) tegnet op med samme farve . (På billedet fremstår det måske stadig lidt fersk, men det skyldes vist mere mangel på "godt lys")

Den lille træhest man kan ane på nederste billede har min far selv snittet da han var en lille dreng. Jeg er rigtig glad for den - og synes det gær det ekstra personligt (og hyggeligt) med den slags ting i indretningen.


Det lille hjul/runde tingest.... er ikke en del af indretningen, men istedet "dagens fund" fra gåturen. Jeg er sikker på den vil være et godt trykke-redskab; den brede cirkel på billedet og en noget tyndere, hvis man vender den om og trykker med den anden side... Det skal komme an på en prøve ihvertfald.

Og ved I hvad.... det lugter og ligner forår udenfor. Yeeaahhhh!!!

8 kommentarer:

 1. Anonym15.40

  ser lækkert ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Isa... jeg er vældig tilpas med resultatet :-)

   Slet
 2. Jeps der lugter af forår og fuglene syneger så jeg ved vi er på rette vej... Hmm jeg finder også tit ting når vi/jeg er ude at gå, som finder vej til kassen med trykketing...
  Det ser fedt ud med kanten i stenciltryk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er skønt, ikke... Åååhh hvor vi har savnet synes jeg :-)
   Fundne ting til "tryk-kassen" fra gåture - jamen faktisk kunne man jo sige at det er de som bare lader det ligge der er heeelt forkert på den. Ikk'??! Og Tak Kirsten - synes også lige det tilføjede "det der sidste" til æskerne.

   Slet
 3. Åh hvor dit indlæg bare emmer af forår! gejsten og dine super flotte æsker og bokse! De er blevet vildt fede - Er helt vild med koral og synes slet slet ikke det ser for fersk ud, du har jo også de sorte kanter! super sjov idé med dine stencils:-)Lækker samling og hesten er så fin! Ja de ting med affektionsværdi som man får samlet gennem tiden er med til at give det personlige præg. Ha ha skæg ring, du er jo genial og kan altid transformere ingenting til noget brugbart, thumbs up!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åårrhh TAK Mette! Jeg er også ret vild med koral - og særlig i med-og modspil med andre kulører, fx. sort som netop "giver lidt kant" Har nogle sorte "tavle-mærkater" - jeg er meget i tvivl om jeg skal tilføje dem eller lade det blive som det er!? (pyyhhh store spørgsmål ilvet hva'??!! :-) ) Jeg overvejede at male det nederste af æskerne, men tror faktisk ideen med de brudte linjer var bedre.
   Elsker når tingene har et personligt præg... (og det kommer min lille trykke-ring også til at give - ha ha ha - Tak Mette)

   Slet
 4. Smukke æsker med et enkelt og forårsagtigt look... Skøn hest din far har lavet. Den har en skøn historie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karina - og nu lader det jo til mine æsker ovenikøbet får følge at forår udendørs. SÅ skønt!!! Og hesten... den er jeg rigtig glad for - dejligt når tingene har historie på den måde! Ha en dejlig weekend!

   Slet