Hvem er "jeg"


Dette er mit vindue med mine billeder. Altså mine billeder "fra stafeliet" Jeg maler med akryl - bruger pensler, mine fingre, stempler eller hvad jeg ellers griber til for at tilføre struktur og lag. Jeg elsker at eksperimentere med nye remedier og er altid på jagt efter inspiration.

De sidste to vintre har jeg været på aftenkursus med en flok lige så maleglade kvinder som jeg selv. Det er en stor fornøjelse og noget som prioriteres MEGET højt. Det er skønt at komme hos Merete i hendes lækre galleri.  Hun er super dygtig, stiller os overfor opgaver som sætter de kreative tanker igang, hjælper videre og skubber på, er sød og sjov - kort sagt; en fornøjelse. Og så laver hun selv nogle fede billeder.

På bloggen vil du sikkert også kunne finde andre ting – primært indenfor den kreative genre. Men hvem ved om der sniger sig en enkelt opskrift ind. Eller en tiljubling af små ting som sker i min hverdag. Eller noget helt tredje. Eller fjerde….
”Jeg” er Anne-Mette, penselsvingende og farveglad 40-årig Mor til ”de tre Bukkebruse” og gift med ”Manden i mit liv”. Som regel er de alle 4 skønne og sjove – DOG på en dårlig dag er det muligt at en eller flere af de fire, er billigt til låns (men KUN hvis jeg får dem tilbage!!). Medindehaver af ”vores firben”; en brun labrador som bl.a. er med til at sikre de daglige gåture som er vigtige for både den og jeg. For krop og for sjæl.
Ergoterapeut af udannelse, men også datter, søster, moster,veninde og niece er titler jeg er glad for at kunne skrive på mit ”cv”. Familie og venskaber er vigtige ting i mit liv – desværre må jeg til tider konstatere at tiden overhaler mig indenom i forhold til gode intentioner om samvær.
Citaterne på min opslagstavle er pt. ”Sometimes live has other plans” og ”Fun is NOT overrated”. Sådan er det…. Jeg øver mig i at tage imod de muligheder livet giver i stedet for dem jeg måske lige havde planlagt.Nogen gange lykkes det bedre end andre – Og det er fint med mig. Jeg husker at grine og  have det sjovt undervejs(dét kræver til gengæld ikke så meget øvelse) 
Jeg holder af solskin, efterårsfarver, dufte, Bondegårds is, friskplukkede jordbær, nybagte boller, mørk chokolade, små glimt af lykke med min familie, latter og meget, meget mere…. Hvis du læser med her kan det være du lærer mere om mig. Det kan være jeg selv gør….

Jeg vil blive rigtig glad, hvis du har lyst til at lægge en kommentar.

6 kommentarer:

 1. Anonym23.10

  Kære Anne-Mette
  1000 tak for glæde og inspiration du giver andre ved at dele din kreativitet med os.
  Kærlig hilsen Dorte (tante)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorte. Tak for din søde hilsen - og fordi du "kiggede ind" Det med at starte en blog var Jonas' idé.. Jeg tøvede lidt men er rigtig glad for jeg gjorde det... Go weekend til jer begge - og håber besøget i Løsning bliver et dejligt et af slagsen :-) Knus AM

   Slet
 2. Anonym10.42

  Kære Anne Mette
  Hjulpet lidt på vej af din søde mor, kom jeg ind på din side.
  Her er kun ene flotte og skønne ting, som jeg lige kunne tænke mig have hængende i vores stue:-) Du er meget kreativ og bruger mange vidunderlige farver. Den med koen er superskøn
  Pas godt på dig selv kh Ina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen hej Ina :-) Sikke da en dejlig besked!!! Tusind tak... (og skulle du få lyst til en "farveklat" er du jo altid velkommen :-)
   Vil du hilse Arne mange gange - og ha' så en dejlig weekend (der er jo stadig noget tilbage...) Knus AM

   Slet
 3. Hej Anne

  Kunne ikke lige finde en mail at kontakte dig på så du får lige en kommentar :)

  Har lige læst din kommentar angående en harddisk der er gået i stykker. Jeg ved ikke om de kan hjælpe men prøv at kontakte http://www.disk-doktoren.dk/.

  De har hjulpet mig med gode resultater.  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa. Mange tak for anbeafalingen til Disk-doktor - dem kendte jeg ikke til. Jeg vil overveje henover julen - som de selv skriver "er der ofte kun ét skud i bøssen"; hvis de forsøger og ikke kan er muligheden for at andre kan måske ødelagt. Svær beslutning når 8 års billeder ligger derpå :-(

   Men tak igen for at at være obs på det :-) :-)

   Mvh Anne-Mette

   Slet