fredag den 15. februar 2013

Rod...? eller "smovs"...?

Udenforstående - eller "ikke-krea-smovse-ører" - kunne måske have en mening om det bord Anette og jeg sad ved den anden dag. Jeg synes jeg hørte den ældste udbryde noget i stil med; "....WHAT the...hold  op en gang rod...." Men det må bero på...uvidenhed. Eller noget...


Det som rent faktisk foregik ved køkkenbordet var to blog-kreatister som havde sat hinanden stævne. Anette og jeg har læst og kommenteret hos hinanden og sidenhen udvidet med mail korrespondance. Denne dag ved køkkenbordet var vores første møde - ansigt til ansigt. Selvfølgelig kunne det være vores forestillinger ikke levede op til virkeligheden. Sådan går det jo af og til. Og så ville vi bare være en oplevelse rigere. Vi ku' også være heldige.... og det var vi, synes jeg!!!


Anette var SÅ sød; imødekommende og interessant - helt som hendes blog er det. Hun ville gerne dele og snuse til nyt... lege og prøve sig frem. Inspirere og lade sig inspirere. Og vi gjorde det hele. Alt imens vi lod snakken gå og lærte hinanden bedre at kende. Det var en SUPER formiddag. Og helt sikkert ikke sidste gang. Hver især lånte vi lidt ved hinanden; ".... så har vi en ekstra grund til at ses igen..." som Anette sagde. (ikke at vi behøvede nogen, men det er bare dejligt at bytte/dele med nogen som man ved vil "lege videre")


Tilbage ved mig blev en "rust-plade" som med sprøjt af eddike og nogle strint salt har omdannet skopapir til det fineste papir i rust og brune nuancer. Perfekt til collage... En inspirationsbog af Traci Bautista - masser af farve og leg... Og så var der jo lige de medbragte gaver; en knitrende buket tulipaner og bobler. I sandhed en berigende dag - på alle måder!!

8 kommentarer:

 1. Skønt, hvad bloggeriet kan give af dejlige venskaber! Jamen det bord, det oser jo af ren kreativitet! Hvis ikke det sådan ud, så var der vist noget galt :-) det er jo ikke rod, men kreativitet i 6 gear:-) ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Mette - ren og skær kreativitet :-) :-) Det var herligt... Tak og en skøn weekend til dig osse - det der er tilbage. Der er da blandt andet en dejlig lang søndag :-)

   Slet
 2. Herlig dag I må have haft :-)
  Det der rust ser så fint ud. Det er lige mig .

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det var det Kirsten - en rigtig herlig dag!!! Og du har ret; det rustpapir er bare så fint- i virkeligheden yder fotoet slet ikke det endelige resultat retfærdighed. der er SÅ mange nuancer. Noget står KNIVskarpt - andet lidt mere udflydende.... Fiiiine sager :-) :-)

   Slet
 3. Skønt når sådan en dag kan blive til virkelighed ; )

  "Der er så meget kvinder ikke forstår" eller.... er det ikke bare de andre der ikke forstår kvinder ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha... jo jeg tror da HELT bestemt det er de andre der ikke forstår :-) (som i aftes efter jeg var kravlet under dynen, men fes ud efter sketchbog fordi jeg NU havde IDEEN :-) :-) Manden både grinede og undrede; "dét kan få dig ud af sengen... troede kun det var ildebrand der kunne få dig op igen om aftenen!?!" Ha ha... your point exactly :-)

   Slet
 4. Tak for herlig Playday, Anne-Mette.
  Sådan én kan jo sagtens udvides....både tidsmæssigt og flokmæssigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja også tak herfra Anette :-) Du har helt ret; der er plads til gentagelse og udviddelse...

   Slet