fredag den 22. februar 2013

To styks færdigt arbejde; bordpynt og nyt billede...

Nu er det jo ikke fordi det er en "fest-blog" det her  :-) MEN da jeg jo tidligere har vist en del af den bordpynt jeg lavede til min svigermors 80 års dag synes jeg det færdige på-dagen-resultat skal vises frem. Desuden kan jeg jo så lige vise ideen med "det fælles bordkort" frem (ikke dét at de som skal sidde ved et bord skrives ned...vel!? altså...)


Men motivet herpå; har set forskellige billeder på Pinterest, hvor div. billeder var sat sammen i collager, i et givent bogstav. Det gav ideen til at finde billeder frem af min svigermor, gøre dem alle til sort/hvid og fik dem sat sammen i en collage i tallet 80. Og ret skal bestemt være ret; jeg har meget begrænset begreb om photoshop, men heldigvis kan ældste Bukkebruse manøvrere til UG. Så da jeg gav ham billeder fandt han en passende font som gav plads til mest muligt af billedet. Resultatet blev rigtig fint synes jeg! Og billederne blev brugt på invitationerne og siden på kortene til bordene. Fint...

Og billedet.... måske i lidt vel klare farver (måske...?!) men pointen for mig var netop at gribe efter nogle af de farver som jeg ikke lige plejer at bruge. Det var to uger siden jeg havde været afsted til min ynglingsaften men det sjove var at med lidt mere fri leg kom billedet pludselig til at hænge sammen igår... Det er mere "vildt" og "ustruktureret" end det jeg plejer at lave - men det var sjovt.

Tror osse Manden synes billedet var vel kulørt for hans smag; jeg forklarede at oppe ved lynlåsen skulle males en farve som ikke er på billedet i forvejen (som; hvis lynlåsen trækkes ned er dét hér bagved...) "Øøøhhh, okay...Er det muligt? At finde en farve som ikke allerede er på lærredet??!"


Ha ha ha... Ahmen altså, hva' ved han?? :-) Jeg ville bare ønske at ideen med lynlåsen, og "rummet/billedet" bag, var opstået lidt tidligere, så lynlåsen kunne være trukket lidt længere ned. Og måske, hvem ved...var der gemt en zebra krop på den anden side??? Det må blive en anden gang. Jeg er vist ikke færdig med at lege med lynlåse... (og hemmeligheder bag.)

Ha' en dejlig - og måske farverig weekend!!

6 kommentarer:

 1. Åh kære Anne-Mette, hvor er det bare en vidunderlig idé! I har da været super gode til det! Altså det er jo helt vild al den lækre fest inspiration du hiver ud af ærmet! Der er da en masse idéer, jeg må hapse, til fremtidige fester! Maleriet er så godt, selvom det stadigt er under process, er helt vild med lynlåsen, ja og farverne! Hvem der var så heldig at kunne pryde væggen med det! Håber I får en dejlig weekend og tusind tak for inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak fordi du altid tager dig tid til at skrive en kommentar - det gør bare rigtig glad :-) Jeg synes osse billedcollagen med min svigermor blev rigtig fin - dejligt når jeg kan udtænke (brygge videre på andres ideer - og sønnen kan udføre :-) Lynlåsen synes jeg også er ret fin... er ikke "færdig" med at lege med dén idé endnu tror jeg :-) :-) Ha en dejlig arbejdsuge Mette!!

   Slet
 2. SUPER fedt billed du har fået lavet til "maler-aften" - modsat den kære hr. Vestergaard, synes jeg virkelig det ser godt ud med med alt det kulørte....fede farver du har sat sammen - og super ide med lynlåsen...glæder mig til at se et billed i nærmeste fremtid med en lynlås som er lynet lidt længere ned, og noget gemt bagved:0):0)kreativt tænkt:0) synes virkelig det er et FLOT billed - og er VILD med de farver du har brugt hér:0)Knus til dig søde - fordi du altid er så møj dygtig til de kreative sysler:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aaiii... røde kinder af så meget ros :-) :-) Men....TAK :-) Ideen med "noget andet" bagved var noget der kom frem til maleaften; Merete sagde noget med at bruge en farve som ikke var på lærredet - og jeg fik bare sådan lyst til at tegne zebrastriber som om et helt andet dyr var bagved.... eller noget :-) Vi må se hvad det blir til

   Slet
 3. very cool piece. I love the zipper going down the page!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Ronda. Thank you so much - for your nice comment, as well as taking the time to visit my blog (in a language I know is prettu far from yours :-) ) and make a comment :-) I really appreciate that!! Funny thing is, when I linked on your blog I thought about how I know you just looove color :-) :-)

   Slet