mandag den 18. februar 2013

En farveklat eller to...

For nylig så jeg hos Liselotte, hvordan hun prikkede på udvalgte steder i huset.... Jeg fik også lyst til at prikke - men havde ikke lige den slags store, fine, kulørte bomber. Det slog mig at jeg for længe siden havde set hos Mette, hvordan hun lavede wallstickers af washi-tape. Helt samme pang-effekt fik jeg måske ikke - men prikket fik jeg da... Sammen med en wall-sticker-tavle-taleboble fra Søstrene byder den nu indenfor sammen med en  farverig prik. (jep... hvis nogen opdager stavefejlen er den rettet nu :-) )I stuen findes også kulør; en fin, fin buket tulipaner i forskellige kulører. Jeg er SÅ glad for den - og ikke mindst tanken bag. En veninde sendte dem for at sige tak. Og fordi hun tænkte jeg trængte. Jeg bliver altid så glad og rørt over at have sådanne gode venner og veninder (man behøves altså IKKE sende blomster for at blive påskønnet :-) ) Som min veninde skrev; "godt du netop havnede i MIN klasse tilbage i 91..." Og jeg kunne med lethed sige det samme tilbage.

Det er et privelegium at have ikke bare én men adskillelige gode venner som har været med på en stor del af  "rejsen". "Nye" venner er bestemt også et privelegium, men der er noget særligt ved at kunne følges. Ikke mindst en hel masse sjove oplevelser. Blandt andet dét tænker jeg på når jeg nyder stuens farveklat. (som ser ekstra velkommen ud efter Manden har svinget pensel og rulle færdig og stuen står fin og nymalet :-) - Heldig??! Det er jeg nemlig...

6 kommentarer:

 1. Godmorgen hvor ser det godt ud dejligt med venner man er vokset op med det er guld hver ønsker dig en dejlig dag Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa "hyggeliv" - Tak skal du ha' - og en rigtig dejlig dag til dig osse :-) Gode venner er guld værd - og "de gamle" er noget specielt. Eller KAN ihvertfald være det :-) :-) Tak fordi du kiggede forbi og lagde en besked!!

   Slet
 2. Sikke en fin prik, det må prøves. Er også helt vild med din talebobbel (ved du om de stadig har dem...?)
  Tulipaner og venner er bare det bedste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk snildt fundet på af Mette - ideen lå gemt på "harddisken" til jeg en dag skulle bruge den. Det blev så nu :-) Jeg synes også taleboblerne var ret fine; de er i en pakke med tre og jeg TROR de stadig har dem. Vend tilbage hvis ikke - så skal jeg sende dig en af mine :-) :-) (tænker alligevel ikke jeg kommer til at bruge tre, så mister de lidt "det særlige" hvis de hænger over hele hytten. Synes jeg...

   Slet
 3. Wooha! Hvor ser det godt ud! Det var en super lækker idé hende Mette havde fundet på. Dejligt miks med både taleboblen og prikker med prikker på! Jamen altså og nymalet stue så kan foråret bare komme an :-) du er uden tvivl en guldklump, som man aldrig slipper, så kan godt forstå du fik de smukke blomster:-) Håber I nyder jeres nye indelook og ugen, kram!

  SvarSlet
 4. Rigtig godt tænkt af hende ja :-) :-) får helt røde kinder :-) ...Guldklump ved jeg ikke om jeg er MEN familie og venner betyder MEGET for mig og jeg sætter stor pris på begge - og dét tror jeg de ikke er i tvivl om!!Ha du også fortsat en dejlig uge (mens du flasher din nye fine shopper...:-)

  SvarSlet