onsdag den 6. februar 2013

Fra gule til hvide...

I dcember så jeg  et indlæg hos hende her. Jeg kunne rigtig godt li' den måde scrable bogstaverne var brugt på og tænkte dengang at jeg ville holde øje med bogstavterninger. Min tålmodighed slap op (what!!?? Kan dét passe....) og det eneste jeg har mødt er disse hos Søstrene Grene; drikke terninger. Som helt sikkert passer bedre til et andet segment. Og jeg følte mig da osse heeelt forkert ved at hapse nogle pakker i kurven. Lige meget når man nu har planer med dem (det har andre sikkert osse - mine planer var bare lidt anderledes)


Det er ikke mere end et års tid siden jeg stiftede bekendtskab med Gesso, men jeg er blevet rigtig glad for det. En af de gode egenskaber er at det binder på stort set alt. Også meget glatte plastikterninger. Flere lag gesso senere havde jeg en flok hvide terninger. Egentlig ville jeg have skrevet med poscatush ELLER have rugt bogstav Rub ons. Dét kunne også være fint; med forskellige skrifttyper. Men mens jeg ledte efter mine rub ons stødte jeg på de LÆKRE trykogstaver. OG de passede som fod i hose. Eller noget... Jeg valgte at trykke både store og små bogstaver mellem hinanden. Giver en fin afveksling synes jeg.

Der kan dannes en del forskellige ord - alt efter humør. Jeg har planer med dem. Men indtil da kan de få lov at pynte på billedevæggen.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Du skal være noget så velkommen - til at stjæle med både arme og ben :-) TAK Bettina

   Slet
 2. Det er så skøn idé! Jeg simpelthen elsker dem! Ja kan godt forestille mi, at det er svært at støve sådan nogle op, men de er SÅ flotte! Rigtig skønnetil deko, de er fantastiske til rammerne! Tusind tak for idéen kære Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver simpelthen så glad for dine altid så søde og positive kommentarer Mette - ikke mindst denne :-) Altså... ideen er jo enkel - men tit er det jo det; enkelt. Ikk'!? Og ved du hvad der ligger på mit køkkenbord lige nu? Læder, limstift, hultang, kuglekæde... Jeg skal da SÅ meget lave din fine kæde :-) :-)

   Slet
 3. Hvor kreativt....og rigtig, rigtig fedt:0) glæder mig til at se dem "live" :0) :0) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. :-):-) Taak du ved heldigvis hvor vi bor - og er velkommen til en live-fremvisning :-)

   Slet
 4. Super idé. Det vil jeg tænke på næste gang jeg besøger Søstrene.
  Glæder mig til play day sammen med dig, Anne-Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette!! Glæden er ligeså stor på min side af skærme kan du tro - jeg er sikker på det bliver godt!! Ha en dejlig søndag Anette.

   Slet