mandag den 28. januar 2013

Mere pynt til bordet - konfirmation, fødselsdag eller...

Der har været gang i trykkeriet... Min Gelli Plate har været på overarbejde; min svigermor fylder 80, "lige om lidt", og jeg blev spurgt om jeg ville sørge for invitationer samt pynt til bordet. Et kort af en slags til hvert bord med navnene på (der skal ikke være bordkort til hver enkelt person) samt en lille folder ved hver kuvert med  menu samt "velkommen-velbekomme-sange", som jeg - truth be told - har et lidt anstrengt forhold til. Jeg synes først det var lidt svært da min smag naturligvis er anderledes end min svigermors. Men jeg synes jeg fandt på noget som er enkelt og som jeg håber hun kan li'.

Piece of cake. Tænkte jeg. Hvorfor ved jeg egentlig ikke, for det er jo netop det sjove ved Gelli Plate at man ikke altid kan forudsige resultatet. Det tog en del tid, for ikke at sige papir(!!), at ramme det jeg gerne ville (godt det andet kan bruges i andre projekter..) Da alt var trykt, tørt og klippet i mindre stykker, kunne jeg konstatere at jeg kun har trykt papir til 60-70 stykker. Aarrgghhh... vi bliver godt hundrede... En ommer som jeg må tage fat på en af dagene.


Nå, men istedet har så jeg kastet mig ud i samlingsprocessen; godt at have "lidt færdigt at se på". Indeni "Velkomstfolderen" limer jeg  førnævnte (menu og sange) - det kan lade sig gøre da jeg kun bruger de tre af siderne.

Præcis som dét jeg tidligere har vist synes jeg det er nemt at variere og tilpasse til festen; andre farver, flere farver, andet papir, mere glimmer. eller ej. Osv, osv. På den måde er det lige gangbart til fødselsdag, konfirmation eller...

Ps: Dagens tørklæde kunne have været inspiration til det grønne papir :-) Papiret kom dog først - tørklædet senere...

7 kommentarer:

 1. Det er en sød svigerdatter din svigermor har:-) Det ser rigtig godt ud.
  Jeg har slet ikke fået gang i min plade igang endnu. Er lidt skuffet over størrelsen. Ville gerne, at den kunne tage A4 størrelsen. Har du fået fat i en stor - hvor?

  Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... lad os håbe hun bliver glad for det :-) Øv med Gelli Pladen; det er så ærgerligt når man har glædet sig og det så ikke svarer til forventningerne. Jeg har den plade som er mellemstørrelsen og som knap dækker en A4 str. Den helt store blev faktisk først lanceret lige efter jeg havde bestilt min. Håber du kommer igang med den når skuffelsen har lagt sig!!

   Ha en rigtig go weekend Inken...

   Slet
 2. Hold da op, Anne-Mette. Sikke et stort arbejde.
  Laver du godt nok hver enkelt invitation 'by hands'. Heldige svigermor.
  Jeg var nok sprunget over det lave gærde og mangfoldiggjort på kopimaskinen.

  Og den der gelli-plate ville jeg gerne ha' fingre i. Kan man SLET IKKE få den i DK? Hvis nogen ved, vil jeg gerne vide!!!
  Lige nu fedter jeg med en hjemmelavet i husblas - efter dine vejledninger. Meeen - den er lidt grumset i kanterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. oh yeaah :-) Laver det hele i hånden... I virkeligheden er selve trykkeprocessen nok det som tager mindst tid, men sandt - det kunne jeg have gjort. Tror det bliver fint på bordet, men det VAR altså liiige ved at tage pusten fra mig kortvarigt.

   Ved du hvad... du skal da fedte i "the real thing" - sender dig lige en mail, Ikk?! Jeg har foreløbig ikke kendskab til nogen som sælger i DK - vi kan se når Manden og jeg indtager London til foråret; måske et eksemplar kan hjembringes derfra :-)

   Slet
 3. Sikke et stort arbejde, men godt nok også et kæmpe smukt resultat!!! Det er altså super lækker inspiration du laver med det gelli-plate og også er alle dine resultater personlige og one of a kind! Virkelig vidunderligt, håber I får fejre svigermor på dejligste vis og får en skøn fest! Ha en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa... overså lige denne kommentar. Ja... helt ærligt så har dte været et ret stort arbejde, men jeg er sikker på det bliver fint når det altsammen ligger på bordet og skaber lidt farve :-) Tak for dine søde ønsker for festen - jeg er sikker på det bliver en dejlig dag!! Ha' en go weekend - liiige om snart Mette :-)

   Slet
 4. Anonym21.12

  Hej Anne Mette. Flot blok. Jeg ville høre om du ville kontakt mig da jeg meget gerne ville høre nærmer om Gelli Plate. Du kan kontakte mig på ilonakunst@mail.dk eller tlf. 6169 3336. på forhånd tak. Ilona

  SvarSlet