onsdag den 27. marts 2013

Farvespil og vise ord...

Man kunne forledes til at tro jeg er gået på tidlig påskeferie... det er jeg måske osse; men det ér liv bag skærmen. Også krea-liv. Jeg arbejder på og hygger mig med bogen som skal afleveres på lørdag.


Jeg er faktisk blevet rigtig glad for den måde at "lege"; en bog fra genbrugen som nu forvandles til sider med helt andet indhold. Slet, slet ikke et koncept jeg har fundet på.... Men det gør det nu ikke mindre hyggeligt.


Og jeg kan mærke at jo flere sider jeg laver - jo flere ideer til andre sider får jeg. Men tiden er begrænset. Så jeg må fortsætte bagefter - i en bog til mig selv. Jeg har støvsuget Pinterest; været forbi mange af dem jeg ellers følger for at se om de har gemt spændende citater på deres virtuelle opslagstavle.


Nogle af citaterne er egne yndlings, en del ciatater er bare plukket - helt "random", andre har jeg søgt mere specifikt efter i ft. de ting jeg ved betyder noget for min veninde.... Samlet set bliver det en lille bog der forhåbentlig kan give både smil og stof til eftertanke.

Stay tuned... det hér var bare for lige at vise små bidder. Og for at sige at jeg er her endnu :-) HVIS nu min plan ikke holder (den om at poste et indlæg mere snarest, jamen så vil jeg bare ønske jer alle en rigtig dejlig påske!!! Og holder den, planen, jamen så kan jeg jo bare gøre det to gange...ikk'!?)

8 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette Dejligt at se noget fra dig - lidt art-journal agtigt. Super god gaveidé.
  Mit påskeprojekt er at lave en læringspude. Serigrafirammerne er gjort klar med fotoemulsion, så nu skal jeg lige være sikker på motivet, og så skal der trykkes. Glæder mig, og skal nok vise resultatet på min blog.
  God påske. Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været lidt stille - blev grebet af projektet. Og hverdagen... :-) :-) Og du har ret.. det er nemlig sådan lidt art journal-agtigt. Min veninde skal have bogen sammen med en tale på lørdag (selvom jeg er ved at fortryde tale-delen lidt :-) :-) Men det fortæller jeg mere om senere.

   årh altså!!! Dét med serigrafi vil jeg SÅ, SÅ gerne prøve!!! Så glæder mig meget til at se dit resultat og til at høre mere!Tak fordi du lige havde tid til en kommentar - og ha osse en god påske!!

   Slet
 2. Art Journaling - ja pas på! Bordet fanger let. Spændt på at se din i gave-udklædning.
  Og Inken - det der seriegrafi ligger også på min ønskeliste.
  God påske Anne-Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også bordet fanger :-) Flere ideer myldrer frem og et super projekt at bruge af min stak gelliprints, så jeg tror jeg må starte på en ny når citat-bogen afleveres på lørdag :-) Fint du lige kunne fange Inken hér....

   Århh hvor jeg kunne tænke mig at lære at lave serigrafi-rammer!! Mener ikke Inken bor i nærheden, men vi må da kunne finde "en" som kan lære os/vise os...?!

   Håber du nyder påsken søde Anette; får flyttet for de der skal dét og hygget med dem der har lyst til dét!!

   Slet
 3. Lige en lille note til Inken. Håber du læser med.
  Jeg har flere gange villet kommentere hos dig, men jeg kan ikke. Der er ikke den mulighed i kommentar-valgene!

  SvarSlet
 4. Dejligt at vide du kigger med, Anette. Tjekker lige op på det:-)

  SvarSlet
 5. Eeej hvor ser det dejligt og super kreativt ud! Jamen dog, jeg tror slet ikender skal have begyndt på det, for kan man overhovedet stoppe igen, det ser så dragende ud! Rigtig god fornøjelse og ha en rigtig dejlig påske! Kram:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk rigtig hyggeligt at sidde med - og ja, jeg bliver helt grebet af det; udtænker nye sider, ser papir i reklamerne som liiige kan bruges sammen med andet, mønstre som liiige kunne sættes sammen. osv osv. Selvom der allerede er brugt mange timer er bogen jo ikke i nærheden af at være fyldt, men jeg håber "det ser ud af lidt" - kryds lige fingre for mig på lørdag; jeg elsker ikke ligefrem at holde tale, men jeg vil rigtig gerne gøre det for min veninde (kan du høre sommerfuglene blafre :-) :-) ) Håber du nyder påsken kære Mette...

   Slet