lørdag den 16. marts 2013

Masser af ord og en Lovesong - endnu et stilleben in a box...

Tidligere på ugen viste jeg glimt af det jeg var ved at lave klar til dagens bryllupsfest. Nu er jeg færdig og det står klar i kassen. Der er pakket cellofan om og sat kort på, men inden tog jeg lige et par billeder som jeg kunne vise...


Jeg tog udgangspunkt i det gavekort de skulle have til Idé møbler.Jeg synes et fladt gavekort er noget så uinteressant at give så jeg valgte at købe nyeste skud på Kahler-stammen; den lille vase i Lovesong-serien. Denne er med sangen "All you need is love", og en oplagt bryllupsgave synes jeg. Brudeparret har ikke ønsket den MEN det hedder jo også en ønskeseddel - ikke en bestillingsseddel :-)  (desuden kan den jo altid byttes) Jeg kan selv godt lide at folk gør sig tanker i ft. hvad de synes kunne passe til mig...

Nåhmen...Det var så vasen. Så skulle der være noget i baggrunden. Tænkte jeg... Jeg synes det er sjovt at lege med materialer, overflader, teksturer som der også er gjort her. Jeg havde en skiferplade som jeg også selv har i køkkenet. Fandt tekst på Pinterest jeg synes var passende til bryllup og synes resultatet blev godt.


Jeg havde lyst til der også skulle være noget træ og bla. hos Mette havde jeg set finér til DIY-projekter. To dåser tomatkoncentrat blev forvandlet. I dagens anledning fyldt med ris til at holde lysene. Kortet fra Idemøbler passede ikke ind så det blev klippet mindre og fik ligeledes finér og papir på forsiden. Et H måtte der til for deres lille Huxi - foreløbigt eneste barn.

Til sidst lidt levende i midten; en lille blomst i form af perlehyacinter; ligeledes i dåse (som jeg før har vist) med et lille læderhjerte. (Fik ideen da jeg så Annes smukke billeder sidste weekend) Jeg synes der manglede noget småt/noget lavt og valget faldt på en lille stjerne som også passede fint til papiret på kortet....Et nyt stilleben har set dagens lys - og helt ærligt... det ér da sjovere end bare et gavekort!!

8 kommentarer:

 1. MEGET federe end et gavekort og SÅ personligt. Skønt at duhar lagt så meget energi i det. Det kan da ikke andet en bringe glæde :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Både at gi' og at få er det sjovere synes jeg :-) Det var hyggeligt at gå og lave.... (og en dejlig fest altså - suk :-) :-) :-) )

   Slet
 2. Superfin gave :-)
  Rigtig fine stager .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten - viser lige en af dagene, hvordan jeg lavede stagerne (dem er jeg altså også selv nødt til at have et par stykker af :-) )

   Slet
 3. Anonym01.22

  Jamen Anne-Mette du er simpelthen SÅ fantastisk til at give gaver, det må være noget af en oplevelse at modtage gaver fra dig. Der er da vist ikke noget du ikke kan! Det er da en super god idé med finéren på dåserne, de ligner jo en million og dine stemplede bogstaver er SÅ flotte. MÅske du har givet lak for at blækken ikke løber (indrømmer det gjorde jeg ikke og resultatet blev self også derefter). Endnu engang tusind tak link, du er SÅ utroligt sød. Tak og håber I har en super dejlig weekend. P.S. Idéen med at give stilleben i gave er altså SÅ genial!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åårrhh Tak Mette; jeg synes det er hyggeligt at gå ud udtænke og lave når tid mm. er til det. Helt ærligt så har de ikke fået lak (har end ikke tænkt tanken ;-) ) MEN den blæk jeg bruger skulle være permanent når først den er tør. Så jeg skulle være "in the safe house" :-) Men skal ha lavet et par stykker til mig selv - så må jeg lige teste... Vi havde sådan en dejlig fest - et bryllup er altså noget helt, helt specielt!! Håber du holder varmen der, hvor DU er - Det er total varm kakao vejr (så sender lige dine kopper med læder en tanke... :-)

   Slet
 4. Lisbeth20.56

  Jeg vil sige mange tak for den utrolig smukke gave vi fik lørdag d. 16 Marts til vores bryllup, er meget glad for det og det får plads i hjemmet det er sikkert, så kan vi mindes denne fantastiske dag hver gang vi ser det.
  Det hele rammer vores smag så perfekt, men du kender os jo, så helt genialt at du står bag, især med dine evner.
  Hvis det er noget dine hænder står bag er det altid velkommen, det ved vi.
  Endnu en tusind tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth altså jeg bliver sgu da helt rørt.... tusind tak for alle dine søde ord!!! Jeg var rigtig glad for at lave tingene klar til jer; hyggede mig med at "finde på" og gøre et gavekort personligt!! Og jeg er bare rigtig glad for at sagerne faldt i god jord :-) :-) Og vi takker også; for en virkelig god og rørende dag. Der har været mange ting at tænke på og over efterfølgende. Ha en dejlig påske!

   Slet