fredag den 8. marts 2013

S som i...

Sidste fredag viste jeg sneak peaks af et (ikke færdigt) billede jeg havde malet på torsdagens kursus. Som jeg skrev skulle der lidt mere til; lidt kant.... Noget kontrast. Det blev lidt for "pænt". Jeg havde hjemmefra en idé at jeg ville lege med lidt tal og bogstaver. Gerne samme font - men forskellig størrelse. (det endte så også i samme farve men forskellig tone)

Dét med størrelsen greb jeg an ved at stemple med mine skumbogstaver (havde udvalgt S, 1 og 3) Kopierede papiret og valgte henholdsvis formindsk (75%) og forstør (160%) Jeg overførte de nye størrelser til mosgummi, klippede ud, prøvede mig lidt frem og endte med det store S, det lille et-tal og beholdt 3-tallet i oprindelig størrelse. S fik én tone, tallene en lysere og som det kan anes, på det lille billede i venstre hjørne, blev kanten malet i en mørkere tone. Jeg synes billedet har nogle gode lag og endte med "at hænge sammen"


Da jeg idag var forbi købmanden og der stod en buket roser i nærmest samme farve, som mit billede derhjemme, ku' jeg ikke se nogen grund til at lade dem stå. Overhovedet. Fandt lidt i gemmerne og synes det ser rigtig fint ud derhenne på hylden nu. Såååee.... JEG er klar til weekend! Er du..?

Og nååehh ja...hvad står S13 egentlig for? Solbjørg  er navnet på Majs søde pige - hende, hvis kjole jeg lod mig inspirere af. Og Springtime fordi kjolen oprindeligt fik mig til at tænke FORÅR! Og 13 er jo lige nu og her. Thats why :-)

10 kommentarer:

 1. Anonym20.41

  Hej. Dejligt at have noget fint at se på når nu week-enden står for døren. Det er en fin sammensætning til din hylde, kan godt forstå at du bare måtte have roserne med hjem fra købmanden. Jeg var på hospice, og fik også der en ide´til en dekoration, som jeg også bare måtte hjem og lave, Godt med inspiration der hvor man nu færdes. Knus Mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er jo inspiration overalt :-) glæder mig til at se, hvad du fik lavet...

   Slet
 2. Du sprudler jo af nye idéer, nye farver, nye motiver, nye tryk osv osv :0) :0) Mon det også er foråret som stikker hos dig - sol og forår i luften er jo bare det rene energi boost... OG nye ideer som kommer på lærred på nr. 29..fedt:) Mon vi snart skal have sat hovederne sammen med det USA billed?! :) ha en dejlig weekend søde..
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... indimellem sprudler jeg ja!! Ekstra meget når jeg har fået et skud male glæde og noget er lykkedes. Og så hjælper det selvfølgelig til den gode side når foråret mærkes. (osse selvom det nu igen er BIDENDE koldt!!) ps. 1000 tak for hjælpen idag...

   Slet
 3. Rigtig flot. Jeg elsker fonte og syntes tit det giver billedet en vis lethed. Og smukt med passende roser.....klart måtte du have dem til :-)

  Super god weekend .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker osse fonte... det er rigtig sjovt at lege med. Og tusind tak for dine søde ord!! Ikke mindst i ft. dine weekend ønsker; det BLEV en go weekend men jeg kan sige dig jeg kunne tænke mig de grader der er, hvor DU befinder dig ;-)

   Slet
 4. Super smukt stilleben! Og selfølgelig spiller roserne samme melodi som dit smukke maleri! Rigtig flot farvekombination og elsker alle de lag, som du altid får tilført! Ha en dejlig weekend Kære Anne-Mette, kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mettejeg bliver altså helt genert... Godt du ikke kan se miag og - ha ha - Jeg er osse rigtig glad for farverne, og som der ser ud på hylden lige nu. Gør mig rigtig glad at kigge på :-) Håber du osse havde en super weekend OG er kommet godt igang med en ny uge... Ps; var forbi CC hobby idag og købte finér-rulle med hjem. Skal lige forbi din side for at se, hvordan det var du arbejdede med det. mener du lagde det lidt i blød først...? Viser frem når jeg er færdig :-)

   Slet
 5. Du laver altid nogle rigtig fine ting. Tak for at dele med os

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha' - og det er mig der takker...At du (og andre) kigger forbi OG tager tid til en kommentar - dét gør mig rigtig, rigtig glad!!

   Slet