tirsdag den 12. marts 2013

In the making...

Vi er inviteret til bryllup på lørdag. Og jeg glæder mig. Det er rigtig længe siden vi har været til bryllup; dem der "kommer i nærheden af bryllup" har oftest et umiskendeligt skær af kobber. Det er dén "sæson" for os. Ligesom det også er sæson for 40 års fødselsdage :-)


Mén... denne lørdag er det som sagt bryllup. Vores niece skal giftes og jeg har lovet at sørge for en gave. Så jeg kreerer lidt... sager til endnu et lille stilleben - in a box. Og viser helt frem når det er færdigt.

4 kommentarer:

 1. Her er det en blanding af kobber- og sølvbryllupper der er igang. Uff..træls at nærme sig de 50 !!. Vi skal til at planlægge manden´s 50 års fødselsdag...og jeg har det som om, at det er min far og ikke min mand vi planlææger for. Kan sletsletsletslet ikke forholde mig til det :-O

  SvarSlet
  Svar
  1. You crack me up - ha ha... Helt ærligt, det ER da osse intet mindre end frustrerende når dåbsattesten siger langt mere end man egentlig er!! Ved ikke helt hvordan man får stoppet den slags, men... noget MÅ da kunne gøres??! Og indtil da... jamen så må du fortsat lege "pretend" og få sat en super fest i søen til din far. øøøhh Mand :-)

   Slet
 2. Jeg er helt enig......men hvad er alternativet!!!!
  Nu er jeg jo ved at være en halvgammel tudse i søen og kan trøste jer med, at det ikke gør ondt. Hverken 50 år eller sølvet. Kun en smule i forfængeligheden - spejlbilledet er jo ikke hvad det har været - men jeg nægter at lade mig styre af noget så irriterende som dåbsattesten.
  Men hånden på hjertet - jeg vil gerne være 35 igen.

  NB: Anne-Mette....jeg har fået et spørgsmål på min FB-side. Der er en der gerne vil vide, hvilken butik i USA du har købt din gelli-plates. Tror, hun skal en tur over-there....! Kan du ikke skrive det ind i et indlæg, så vil jeg henvise til den!

  SvarSlet
 3. Ha ha ha.... helt ærligt så er alternativet da SLET ikke noget vi vil i nærheden af!! Jeg er faktisk osse ret godt tilfreds med min alder... Men kender den følelse Bettina beskriver; havde det i lang tid sådan at når jeg læste artikler om 40-årige så synes jeg stadig de var langt fra mig - indtil det gik op for mig at vi var JÆVNALDRENDE! Heldigvis er alder jo heller ikke helt hvad det har været; liv og arbejde betød mere at man virkelig VAR gammel før i tiden. Nu ER man jo bare - dåbsattest eller ej.

  Dit NB. kunne ikke ramme mere perfekt. Havde lige grebet en stak papir idag og kunne slutte indlægget med oplysningerne, som du hjertens gerne må henvise til :-) Tak og knus til dig Anette

  SvarSlet