mandag den 4. marts 2013

Tom Dixon og et stilleben - in a box...

Mandag byder allermest på fastholdelse af sofaen; at sikre at den ikke flytter sig er et tungt hverv. Som jeg har påtaget mig.... Men efter en helt igennem dejlig weekend er der masser at tænke tilbage på. Lørdag fejrede vi gode venner og kærlighed der består; første større "milepæl" set i forhold til bryllupsdage. Jeg havde lyst til selv at finde på, udtænke noget personligt, som jeg synes passede til dem. og fejringen... Valget faldt på en Tom Dixon stage som jeg synes er utrolig smuk i form og udførelse. Og kobbervarianten var da oplagt.


Jeg havde lyst til noget andet end blot "fin indpakning" så jeg gik i tænkeboks efter "småsager" den kunne stå (godt) sammen med og endte med dette lille stilleben. Transformederede en kasse som blev malet sort pånær en del af bagvæggen som blev beklædt med papir fra æske-makeover, som også var geometrisk. Havde en tavle-talebobbel tilovers som blev sat fast med masking-tape. en træklods fik et par omgange gesso og en avisside ligeså. Avissiden blev til et femtal til klodsen (de har tre børn) og tegnet op med en posca tus. Et hjerte måtte der til, men ikke et "pussenusset" et af slagsen; jeg valgte at lave endnu en af Mettes fine læder-hjerte-kæder (hvis du ikke har besøgt siden før så skynd dig - der er SÅ mange lækre DIY sager) Udover at pynte på klodsen kan min søde veninde smykke sig efterfølgende... Jeg lavede endnu et sæt bogstav-terninger, men holdt top og bund fri; det så pænest ud når man kunne se oversiden... En strandvasket gren blev sidste følgeskab... de naturlige materialer passer så flot til kobberet og stagens udtryk synes jeg.

Pakkede hele herligheden ind i cellofan og lavede et par trækugler - ligledes inspireret af et af Mettes juleindlæg. Vi spiste en rigtig lækker brunch i Musikteateret i Holstebro og fik vennerne fejret med manér.


Om aftenen vendte vi tilbage til Musikteateret. Vi havde for LÆNGE siden aftalt med Mandens søskende at lørdag aften skulle bruges dér. I selskab med Andreas Bo - og hans show "Plagiat". Jeg skal love for vi fik lattermusklerne rørt - super aften. Og dag i det hele taget!!!

Så søndag var....stille...En lille tur i hundeskoven blev det til. Det hører efterhånden til sjældenhederne at såvel Mellemste som Største Bukkebruse er hjemme og kan tage med på tur så den Mindste Bukkebruse nød det (ligeså meget som jeg gjorde :-) ) og synes det måtte foreviges med telefonen :-) :-) Venner blev spontant kaldt over til "reste-spisning"; pænt tøj eller andet "stillen an" var strengt forbudt; bare lidt spisning i hyggeligt selskab og så hjem igen, hverdagen var lige om hjørnet. Endnu en dejlig dag - vi er heldige er vi. Og vi skønner virkelig på det - alt det gode...

Nyd endnu en dejlig forårsdag!!

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en flot gave/indpakning! Virkelig gennemtænkt og personligt - det hele har jo en betydning :) Elsker også Mettes side, den er så sprudlende kreativ og æstetisk.
  Tusind tak for din lille gave - jeg glæder mig til at poste et indlæg. Ha en skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det endelige resultat var rigtig fint; noget jeg glædede mig til at give væk. Havde lagt mange tanker bag :-) Og velbekomme da, som du kan se blev den sidste brugt i gaven her :-) (og tillykke med Krudtuglen idag :-) )

   Slet
 2. Anonym00.04

  Kære Anne-Mette! Allerførst tusind tusind tak for link, hvor er det bare sødt af dig! Og hvor er dine projekter bare flotte! Igen det må være fantastisk at have dig i nærmeste omgangskreds, for hvor er du bare betænksom og kreativ! Det er den flotteste og mest personlige gave jeg har set! Dine terninger er SÅ smukke og den idé må jeg altså snart finde tid til at lave! Lyder som en absolut fantastisk weekend og hvor er det dejligt med al den nede på jorden hygge! Vi har også været i hundeskov engang, mener det var ved Silkeborg, vi mødte ingen hunde men to heste;-)Tusind tak, for dine søde ord, det betyder mener end du aner. Ha en rigtig dejlig uge, kæmpe KNUS herfra:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får et knus lige tilbage Mette :-) NATURLIGVIS linker jeg!! Du har givet mig rigtig gode ideer og så vil jeg da osse gerne give andre muligheden for at lære din side at kende!!! Det var bestemt en dejlig weekend - og vennerne satte stor pris på gaven - og tankerne bag... så er det al arbejdet værd :-) Nyd den dejlige solskinsdag!!

   Slet
 3. Hei der!!
  Så fin Tom Dixon lysestake! Har faktisk sett på den i en nettbutikk, ønsker meg veldig! Bokstavtreningene du lager er bare så fine!! God idè som jeg skal huske på:-)
  Legger meg med glede som følger og kommer tilbake! Velkommene innom min blogg!
  Ha en flott ettermiddag!
  Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Siri - og velkommen til :-) Og tak for de søde ord... jeg kan jo se I også har "Søstrene Grene" så måske du kan få fat i terninger der ligesom jeg har fået... Dejligt du har lyst at vende tilbage!!

   Slet
 4. this collection just makes me happy looking at it!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Ronda!! Luckily my friends felt the same way!! They were really excited with the presents I bought AND made for them. That made ME really happy :-)

   Slet