fredag den 3. august 2012

Tilbage igen...

Ligefrem at have en brugt ferie billigt til salg... det har jeg ikke. Men det hér var en af de gange, hvor livet havde andre planer. Ikke på den store og voldsomme måde. Slet ikke... men set fra familie-hygge-perspektivet havde det været rart ikke at blive ramt af sygdom. Ældstebarnet lå med influnza og selvfølgelig betyder det noget for ferien. For os alle. For hyggen... Det er i sagens natur, ikke helt så hyggeligt når én af "kyllingerne" ligger og ikke har det skidt... Man vil gerne hjælpe. Lindre.  Måske endda trylle . Lige lidt hjalp det.

Et par dage før tid besluttede vi at, hvis dette skulle blive ved var der bedst i egen seng. Under eget tag... Så nu er vi tilbage. Og det er helt okay. Vi fik nogle dage væk fra alt det praktiske. Nogle dage med mere spil og flere is end herhjemme. Med gåture ved vandet. Nogle dage med bare at være.Heldigvis er der en god lang weekend og en ditto uge inden hverdagen (næsten) som vi kender den, starter op på ny.

Fredag i (Natur-)farver - Anne-Mette

2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder af en brugt ferie. Flot drivtømmer - eller er det en vindtør slange? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Sjovt nok så tænkte jeg på dig da jeg tog billedet :-) :-) Kan huske du spurgte engang om du var den eneste der "så" ting i træstubber, gulerødder mm :-) Synes denne så vældig livagtig ud...

      Slet