fredag den 24. august 2012

Aaahhh...

"Næste kapitel" i de to billeder jeg henholdvis startede op og arbejdede videre på, gik kun delvis som jeg håbede. Billedet som skal ende med at blive et dåbsbillede "tegner godt". Efter leg med gelatine-tryk var der skabt en masse spændende som var godt at bygge videre på. Og jeg ér lidt videre.


Det større billede som jeg gerne ville lave store aftryk på blev ikke helt som planlagt... men det er jo også det fede; at materialerne ikke kan kontrolleres, men at jeg må bruge det der dukker op. OG der er potentiale... Tror jeg. Er jeg sikker på. (Som min søde vinter-male-lærer Merete siger; du kan altid male det over, hvis... og selvom det jo er logisk og simpelt har det været godt for mig at blive mindet om. Det giver meget mere plads til leg, øve, afprøve. Jeg kan jo altid male det over). MEN jeg har nye planer, nye eksperimenter.


Idag... vil jeg bage til weekendens børnefødselsdag, glæde mig over at det er fredag og lige på tærsklen til weekend. Men allermest vil jeg glæde mig til vi får Mellemste Bukkebruse hjem for en kort stund. Det bliver en dejlig weekend!!

Må din blive det samme - Anne-Mette

6 kommentarer:

 1. Anonym11.11

  Ser spændende ud, dejlige farver. Ja, man kan jo altid male det over, men nogle gange kan det betale sig at lade det hvile lidt, så ser man på det med nye øjne :o)
  God børnefødselsdag og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Isa :-) Det er nemlig ofte en god idé at "lade det hvile" og vende tilbage senere. Eller hænge det op så man tit ser på det - det kan give nye ideer. God weekend til dig også Isa.

   Slet
 2. Skønne, skønne farver, Anne-Mette. Nu får jeg helt lyst til at lege lidt med de nuancer.
  Dåbsbilleder har jeg også lavet en del af....men helt anderledes end dine. Gør det ikke rigtigt mere, men jeg har en slat tilbage, så måske skulle jeg vise resterne frem end dag.
  God weekend, god fest og god krammetur til bukkebrusen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååhh, tusind tak Anette!! Den ende af farveskalaen kommer jeg ofte til at gribe efter, men det kan jo falde ret forskelligt ud alt efter hvilke farver dominerer mest. Og foreløbig også selv godt tilfreds. Mine dåbsbilleder er meget forskellige; dette er der blevet ønsket nogle motiver til, så det bliver næste skridt at inkorporere. Krydser fingre :-) Og ved du hvad... krammeturen var nøjagtig så dejlig som jeg håbede!!! Glædede mig til "at se ham i øjnene" så jeg ku mørke hvordan han har det. Det gør det så meget nemmere at sige farvl imorgen. Go weekend Anette...

   Slet
 3. Uh, jeg er selv inde i en male krise....

  Der er 2 malerier, der ikke helt vil som jeg vil og gik "sur" i seng i går kl. 19.30.
  Lavde en Maude - Så kan det hele være lige meget nu går jeg i seng !!

  Er ved at starte en ny blog op, der udelukkende kommer til at omhandle processer og tanker bag mine malerier / collager. Har haft en anden blog der har ligget stille hen i omkring et halvt år, den lukker jeg snart ned og begynder at blogge igen.

  Især efter, at have stødt på din blog, at jeg er blevet inspireret til at starte med at blogge igen....

  Jeg må prøve at få den indstilling, at hvis én ting ikke fungerer, så prøvet jeg noget andet - i stedet for at lade mig gå på af det.

  Glæder mig til at se dit færdige projekt :)

  SvarSlet
 4. ha ha ha... en Maude hjælper selvfølgelig ikke på ret meget. Andet end at du fik en pause og kan se på det med nye øjne - som også Inken skriver i en tidligere kommentar.

  Det gør mig da virkelig glad at jeg med mit inspirerer så du har lyst at starte op påny!!! Held og lykke med dét! Og go weekend...

  SvarSlet