lørdag den 28. juli 2012

Dét havde vi IKKE bedt om...

Selv om der er mange ting at smile over kan man altså godt blive en anelse knotten og konstatere at mundvigene peger en smule nedad når de uforudsete udgifter kommer som var de inviteret. Det er de ikke!! Selvfølgelig er mange ting en prioritering og alt det der men.... undvære en opvaskemaskine?! Hurra for DBA når der ikke lige er penge i budgettet til en ny.

Så mens Manden brugte tiden på det vigtige gav Mindste manden os i kast med noget - næste - ligeså vigtigt. For nogle uger siden faldt jeg over noget lækkerhaps hos hende her og idag måtte vi afprøve det. Det ER godkendt skulle jeg hilse og sige.


Vi brugte Oreo og salte fisk da det er favoritterne her i huset. Selvom jeg sleb kniven var det svært at skære uden noget gik lidt i stykker. Dét har jo kun betydning på pænheds-kontoen . For smagen betyder det abslut intet. Andet end at der var mere til "smagsprøveri" Jeg hørte ingen brokke over det! (Måske straks værre når jeg om lidt spørger, hvem der står for aftensmaden....)

Sidste hånd blev lagt på endnu en træklods. Jo jeg HAR vist flere og det blir måske heller ikke den sidste. De er nemme at have med som en "lille ting/blomst" - og er mere personlige. Denne skla bo i et sommerhus, hvor jeg ved der bl.a er turkise elementer. Jeg valgte at konferere med min ven udi farver og tog udgangspunkt i disse to billederTeksten skulle afspejle "afslapning" syntes jeg (omskrev den ene lidt...)

Det kom der dette ud af.

Nå... jeg vil forhøre mig om, hvem der bliver aftenens kok (er bange for de her kl. tæt på spisetid er nemt at gætte...)

Må weekenden kun byde på behagelige overraskelser - Anne-Mette

2 kommentarer:

  1. De er så skønne - dine træklodser.

    SvarSlet
  2. Tusind tak Anette... de er sjove at lave. Et lille overskueligt projekt når man "trænger" lidt maling :-)

    SvarSlet