mandag den 23. juli 2012

Butterfly...

Okay.... indrømmet. Den er ikke lavet hverken idag eller igår - eller sidste uge for den sags skyld. Men den ER lavet af mig. Og det ER faktisk ikke så længe siden. Og så alligecel... det er det med tiden og alt det dér.

Tænkte at jeg ville dele den - måske sætte andre tanker igang. Ihvertfald synes jeg det var usædvanlig nemt og står gerne klar en anden gang, hvis der må en anderledes butterfly til.

Jeg fik ideen om at lave en butterfly af et par gamle jeans og googlede for lige at få lidt inspiration. Jeg endte hos hende her (cool hæklet butterfly og rigtig fin DIY) Jeg havde ikke så lang tid til rådighed, (og vidste slet ikke om sønnike ville bruge den bare fordi jeg havde fået ideen) så lækker finish ved nakkebåndet blev det ikke til. Dét sidder jo under kraven og blev ikke synligt. (NOGEN gange må man godt springe over, hvor gærdet er lavest... der er ligefrem dem der mener det er decideret tåbeligt at bruge sit dyrebare krudt på at springe over det højeste sted.)

Anyhow...


Jeg valgte at have syninger i det stykke jeg skulle bruge, da det ville gøre sløjfen mere rustik og tilføre mere farvespil. Midterstykket lavede jeg af et stykke bukseopsmøg for at få noget "stikning" med også.


På grund af det kraftige denimstof var det nemt at få fylde på sløjfen og efter lidt "hiv og træk" synes jeg den havde den rigtige facon. Og var spændt på om Den store Bukkebruse ville synes ligeså godt om den som jeg.


Det gjorde han.

Mandagshilsen fra Anne-Mette

2 kommentarer: