torsdag den 30. maj 2013

Inspireret istedet for irriteret...

Bare lige en lille hurtig DIY. Jeg så på Bukkebrusernes badeværelse at de STADIG ikke havde samlet toilterullerne op fra gulvet; "jeg-gør-det-ikke-jeg-gør-det-ikke-jeg".... messede jeg inde i hovedet. Men så blev min opmærksomhed fanget. "HVAD... har de stoppet dem indeni hinanden istedet for at smide dem i skralderen? Arrgghh. Aarrhh, aahhaa.... Sikke et sjovt mønster der er blevet"


Og så endte jeg jo alligevel med at samle dem op. Af ren nysgerrighed. Og kunne ikke lade være med liiiige at flytte lidt rundt på nogle af rullerne. Og finde lidt maling frem - og bagsiden af en konvolut (billede 1,2 & 3). Og helt ærligt det gav et rigtig sjovt tryk. Indenfor en struktureret cirkel. Jeg klippede ligeledes en  rulle i stykker og drejede til en lille spiral - ned til alle de andre...


Efter at have trykket cirkler (billede 4 & 5) maste jeg den ene ende flad så jeg istedet stemplede ovaler (billede 6 & 7). Også et sjovt mønster - i flok som blade på en blomst. Sådan kan man jo gå direkte fra en begyndende irritation til nye spirende ideer :-)

10 kommentarer:

 1. Jamen Anne-Mette - ikke så hurtigt. Jeg har ikke nået ideen fra i går endnu. Fik dog set videoen du heviste til:-) Super gode ideer, tak for det. Skal nok få svaret på din kommentar fra i går - det går bare lidt stærkt indtil søndag. Fortsat god dag. Knus INken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Inken....Heldigvis bliver alle ideer lige præcis hvor de er :-) Tak søde du :-) du vender bare tilbage til min kommentar når du har TID...

   Slet
 2. Så Anne-Mette nu er det endeligt. Gitte fra www.hobbyboden.dk får lov at være forhandler af Gelli Plates i Danmark om få uger . Jeg glæder mig bare så meget.
  Du må gerne give beskeden videre ,hvis du har lyst :-)
  Jeg har lavet et indlæg på min blog her til aften. Men har ikke nogen billeder . Må jeg låne et fra din blog af dine tryk ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Det er da helt igennem HERLIGT!!! Du kan tro jeg vil give beskeden videre. Jeg har endnu et Gelli-indlæg i ærmet så der vil jeg helt sikkert skrive det. TAK fordi du lader mig det vide...Jeg er sikker på mange bliver glade :-) Og ja!!! Tusind tak...du må meget gerne låne et af mine billeder. Helt sikkert :-) Tak for beskeden Kirsten.

   Slet
  2. Tak så låner jeg et billede og linker til din blog :-)

   Slet
  3. Fedt Kirsten. Og TAK!!

   Slet
 3. Hvor er det fedt at du kan se muligheder i noget som de fleste bare ville kategorisere som skrald. Det er så kreativt, og samtidig overskudsagtigt at du formår at trække på skulderen over deres manglende oprydning :) Tro mig, det kender jeg også... Ha en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anita!!! Dét vil jeg tænke på næste gang jeg kunne være på vej ind i det røde felt; det er mere overskudsagtigt hvis jeg kan trække på skuldrene (og måske!! kan jeg finde "noget kreativt i det ha ha ha) Den Ældste kom igår og viste mig et nyt mønster han havde lavet i rullerne :-) - så nu er det lige før jeg skal være over dem hvis de IKKE må ryge i skralderen - ha ha. Håber du osse nyder dagen; hér er der skøn solskin og stille vejr. LOOOVE...

   Slet
 4. Oh what a splendid idea! I definitely have to try this, thanks so much for sharing. Suzanne

  SvarSlet
 5. Hvor er du sej Anette! Det ser SÅ fedt ud - Jamen det er utroligt hvordan kreativiteten blir kanaliseret rundt i dit smukke hoved. Tusind tak for idéen og vejledningen. Håber I har haft en fantastisk weekend:-)

  SvarSlet