onsdag den 29. maj 2013

Kreatimer og nyt indhold i rammer...

Igår havde jeg en ny aftale med en sød veninde, en stak maling, et par gelli plates,fantasi  oogg øøøhhhee...  "løst & fast". Jeg havde bestemt jeg skulle trykke lidt mere med træ- og græsrødder (det har jeg gjort til en sangskjuler, men kommer lige i tanke om at det har jeg vist ikke vist frem....) Men altså...naturen byder bare på SÅ mange sjove ting at trykke med - ikke mindst nu. Jeg faldt jo nærmest over en hel håndfuld som jeg tænkte måtte lave nogle sjove print.


Det giver to vidt forskellige tryk; det første lave brede striber i helt uforudsigeligt mønster, og ghostprintet får aftryk af en masse af de små bitte rødder med.


Jeg synes det giver en sjov bund at arbejde videre med. På et af ghostprintene valgte jeg at trykke en del af den stencil screen jeg fik i fødselsdagsgave - en skyline. jeg siger ikke det er stor kunst :-) Men det er sjovt at lege og eksperimentere med - og DÉT var meningen!!


Den anden ting vi prøvede os lidt frem med var afdækning af forskellige områder af gelli platen. Denne idé havde jeg set hos Jane Davies som endda havde lavet en fin lille video. Hun har en guldgrube af ideer, og igår skulle vi altså prøve dén idé. Selvom det ser vældig nemt ud så skal man altså prøve sig frem med mange forskellige ting - og i dén proces opstår nye ideer. Vi havde det sjovt og jeg opgradere to af dagens resultater til at komme i rammerne i gangen. Disse skiftes jævnligt ud med nyt fra kreabordet.

Linker disse billeder til Carolyn Dubes Gelli Party

13 kommentarer:

 1. Så fint du laver det - som altid.
  God inspiration.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrhhh tak Lonni :-) Det var da rigtig sødt sagt.... Ha' en dejlig torsdag (og liiiige om lidt er det weekend. Igen!!?)

   Slet
 2. LOOOOVE IT.....
  Dejlig inspiration, Anne-Mette - og dejlig Jane-video.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... jeg kan næsten høre Ole "ham-sjel" Tak!!! det gør mig glad at du synes det er go' inspiration :-) Jeg synes Jane Davies har loads of inspiration...Og jeg vil helt sikkert lege mere med denne teknik..Få det til at funge. Dejlig torsdag til dig Anette.

   Slet
 3. Det ser virkelig fedt ud :) Må vist skylde mig at gå en tur og finde ting i naturen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristina :-) Ja du må skynde dig - det ligger liiige dér - for fødderne (og hænderne af dig) Og vejret lyder til at være noget man har masser af lyst til at komme UD i. Sååee; Nyd Torsdagen.

   Slet
 4. Thank you so much for posting this and linking to my blog post. Beautiful work! I can not read the language, but I can see you have had fun with your gel plate.

  SvarSlet
  Svar
  1. smile.... I know you can read it an I'm sorry for that BUT happy that you can see I had fun. Cause I did. And I was SO inspired by you. So thank you for that AND for taking the time to stop by!

   Slet
 5. Your gelli prints are amazing! Love how they look framed! So glad you shared this with the party!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much Carolyn!!! I think it's fun how nature is a sheer treasure chest of inspiration AND materials to use....I mean....with the Gelli Plate anything goes. And it's SO funny to see new prints and patterns!! Thank you for hosting the party and giving me the opportunity!

   Slet
 6. The prints look amazing framed! Wow!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you SO much for your kind words Julie...

   Slet
 7. Oh I so love the prints you pulled. Love the colors and the patterns, especially the dragonfly. Absolutely amazing job. Suzanne

  SvarSlet