tirsdag den 4. juni 2013

Bobler med G...

"Det syder af fusel og bobler af gær....." - Og jeg kan godt garantere at det IKKE er på grund af den Herman-kage Mindste Bukkebruse igår fik til daglig omrøring og lejlighedsvis fodring. "Han" sender osse gærdufte, men..... boblerne skyldes noget helt andet. Det er glædesbobler!!!! (JO!! dét ér der noget der hedder :-) )


Manden kom igår og spurgte om jeg kunne gå med ud i garagen. Her begyndte fortællingen så; " jeg tænkte hvis man nu satte en væg hér og hér, satte et stort vindue i der hvor der er garageport, isolerede, hævede gulvet - måske lægger jeg lidt gulvvarme i - et stort bord ved vinduet og plads til et stafeli hér og masser af hylder hér.....Kunne det så blive et værksted du havde lyst at male i....?"

Aaahhmennnn OM!!!? Jeg siger jer... ideerne stod i kø; til indretning, til muligheder, til man kunne osse....." Og det er jo slet ikke fordi det bliver et kæmpe værksted. Men det bliver mit. Jeg kan rode. Og spilde. Og bedst af alt så behøver jeg ikke rydde væk hver gang. Dét er faktisk min største forhindring i dagligdagen; at jeg sidder i køkken-alrummet og er nødt til at rydde det hele væk så her kan spises.Og laves mad. Og være plads til andre end mig....


Jeg VED godt der skal tælles på knapper nu, og den el-cykel jeg var ved at samle sammen til, så jeg kunne få andet end gå-motion, må vige pladsen. Men So Be It :-) For et værksted det topper altså bare alt. I min verden :-) :-) Er dét ikke bare de fedeste bobler????


23 kommentarer:

 1. Jow, for søren. Glædesbobler i massevis! Sikke da en dejlig overraskelse fra din kære mand. Det bliver SÅ skønt med eget krea-rum. Jeg har mit eget og jeg ELSKER det! Tillykke. Glæder mig til at se billeder af dit nye rum, når det engang står klar til brug. Nyd alle glædesboblerne og nyd solskinnet idag. Kh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. :-):-) Taak Anette... Jeg glæder mig simpelthen HELT VILDT - og jeg er selvfølgelig godt klar over det tager tid inden, men pyt med det. Jeg er bare svært! tilfreds :-) :-)

   Slet
 2. Hvor skøn en overraskelse af din mand!
  Jeg kan godt forstå, det udløste glædesbobler af den helt dejlige slags :).
  Jeg håber det bliver lige det værksted du drømmer om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa - der var bestemt basis for et et stort (ekstra) kys efter sådan en melding. Jeg er sikker på det bliver SUPER!!!

   Slet
 3. HURRA for kærlige, særlige mænd, der fornemmer og ved hvordan......! Hurra for glædesbobler.
  Hvor er det altså godt, Anne-Mette. Du kommer til at elske det rum.
  ....og det er jo "fars-dag" i morgen. Så gi' ham en ekstra krammer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. NEMLIG!!! hurra for dem :-) Så lader jeg gerne snakken om lidt overbygning og en daybed hvile lidt (endnu) Ha ha ha Og jeg lover dig - det ER uddelt ekstra kys og kram. jeg er simpelthen SÅ, så glad :-) :-)

   Slet
 4. juhu det lyder jo genialt!!! Hvilken herlig mand du har, han forstår da hvad kvinder vil ;-) ha ha Kan godt forstå at glædesbobler og tanker står i kø.....glæder mig med dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... det er ikke ALTID han lige forstår "kvinder" ;-) (men det er nu heller ikke altid jeg forstår mænd....) Men ja...jeg følte mig virkelig set/hørt - han havde forstået hvor glad det gør mig at fedte rundt med dit og dat (og for ham er det helt sikkert osse motiverende at slippe af med lidt af rodet herinde :-) TAK Nola...

   Slet
 5. Du er SÅ heldig Anne Mette. Tillykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg nemlig Kirsten - TAK :-)

   Slet
 6. Tillykke med den mand - han er jo fuld af gode idéer!! Det bliver da bare skønt for dig : )))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - tak Jette (jeg holder osse godt fast i ham :-) det bliver intet mindre end SKØNT!!

   Slet
 7. Heldige dig. Nu kan det vel ikke gå hurtigt nok, vel? Håber du får skrabt sammen til en el-cykel også - det er lykken at komme vidt omkring, når kræfterne ikke er til en almindelig cyke. Glæd dig til begge dele:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. JAAAA - heldige mig :-) Nej NU haster det...(men det siger jeg selvfølgelig ikke højt :-) jeg venter så tålmodigt som muligt :-) ) El-cyklen er heller ikke glemt...Jeg vil rigtig, rigtig gerne ud at cykle og det ER altså sjældent at der slet ikke er vind eller bakker eller andet - og det er nok til "at vælte mig af pinden" så derfor synes jeg el-cyklen kunne være genial. Osse for at cykle med en eller flere af ungerne.... Men det kommer. Senere... :-)

   Slet
 8. Nøj hvor SKØNT. Det bliver du glad for!! Så må der danses indianerdans :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha - det må der helt bestemt!!! Jeg er simpelthen SÅ glad. Det bliver meget nemmere og sjovere at være krea... Go weekend Nanette

   Slet
 9. Hvor er det dejligt. Da jeg fik mit Værktor for et par år siden så var det en kæmpe befrielse... Som du skriver så kan man lade det ligge som man er i gang med. Alle der har lyst til at udfolde skaberglæden skulle faktisk have sådan et sted. Så kæmpe stort tillykke med dine nye muligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret...alle som holder af at sidde med fingrene i det ene eller andet skulle have den mulighed. For mig er der den ekstra krølle at jeg har kroniske smerter og nogle dage kun kan være meget lidt kreativ, men det gør mig SIMPELTHEN så glad. Så er det ærgerligt enten at lade være fordi kræfterne ikke er til oprydning eller at skulle bruge de fleste kræfter på det forkerte...

   http://gallerilarsen.blogspot.dk/2013/04/noget-om-hvorfor-et-billede-gav-mig.html

   Ha en rigtig dejlig weekend Tina...

   Slet
 10. Hold da op, ham har du da været heldig med Anne-Mette. Det lyder lidt ligesom mig, og min mand ser altid lidt træt ud når jeg får ideer... ;) Det bliver så fedt med dit eget værksted til alle dine kreative udfoldelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom simpelthen sådan til at grine ved det indre syn af din altfor trætte Mand.... Dét syne kender jeg osse. Jeg vil ikke sige han altid elsker hvis jeg får en SUPER GO IDÉ. Mit held er at jeg efterhånden kan sprede det ud over flere - så at sige...de store unger kan osse fint lave forskelligt til Moren. Og hurra for det. Og "halv-trætte" Mænd som alligevel gerne vil gøre os glade.... Ha en dejlig weekend Anita (måske du får en ny idé....??!)

   Slet
  2. Rigtig meget i lige måde - og ja det er bestemt ikke utænkeligt... :)

   Slet
 11. Ej, stort tillykke med det. Sikke en dejlig mand du har. Håber vi får lov at følge udviklingen her I blogland

  SvarSlet
 12. Åh hvor blir det vidunderligt! Det blir da helt fantastisk! Det er så dejligt at have en kreativ oase, hvor krearierne kan efterlades når det kræves og stadigt står uberørt og bare venter på én:-) Hopper i sofa af glæde på dine vegne! kram:-)

  SvarSlet