fredag den 7. juni 2013

Festklædt morgenmadsæske - aka sangskjuler...

Jeg er simpelthen så glad for at være en del af blogland; tænk så mange søde og opmuntrende ord når man er ved at boble over af glæde!!! Fedt at dele en glæde som også bliver delt af de som ikke kender en IRL. TAK, tak og atter det samme - det gjorde ekstra glad kan jeg godt sige!!! Og så til indlægget;

Da jeg for nylig viste trykkene frem, jeg havde lavet med rødder fundet på gåturen, nævnte jeg at jeg osse havde brugt af disse papirer til en sangskjuler. Og her er den.... En morgenmadspakke blev klippet til; Klippede en bue ned foran, og selvsamme bue (som også sad på lukke-flappen, hvis dét overhovedet giver mening :-) ) limede jeg fast på bagstykket så hér istedet blev en opadgående bue. Se det lille billede i øverste venstre hjørne)

Jeg pakkede hele herligheden ind i malertape for at give styrke, og gav mig herefter til at lave collage med diverse gelli trykte papirer. En af mine andre yndlingstryk er trykket med store og små cirkler sammen.


 Jeg bragte skam over Manden; i Netto faldt jeg over en næææsten tom flamingo "kasse" som tidligere husede remoulade tube. Den ene der stod tilbage hjalp jeg over i en anden lille flamingoholder - og så var der jo pludselig en flamingo-sag tilovers. Som jeg var sikker på kunne lave super gode tryk.... Og jeg fik bare SÅ meget ret (men ikke meget ros - ha ha ha) Den er siden blevet brugt flittigt (og den flytter helt sikkert med ud i mit-om-lang-tid-kommende-værksted...just saying... :-) :-) )

Efterfølgende fandt jeg stencils, mere maling, Caran d'Ache mm. i glade farver og pyntede kassen/sangskjuleren færdig. Det hele blev toppet af med "40" på fronten (vi skulle til 2*40 års fest) OG ikke mindst citatet som jeg havde læst hos Tina (i sidebaren står det skrevet på en tavle...) Siden vi var inviteret til 80 års fejring var der naturligvis nødt til at være et par søde pensionister på sangen. Klar, parat, fest....

Det er nogle weekender siden nu - men det var en go' fest :-)  Rigtig dejlig weekend til alle - 
med eller uden fest!

PS; en af mine søde læsere, Kirsten S, har i længere tid heppet på Gelli Plate'ens ankomst til Dk. Hun kunne den anden dag fortælle at NU blev det til noget. Gitte fra Hobbyboden har fået lov at blive forhandler i Danmark. Så alle der skulle føle sig inspireret eller fristet kan inden længe selv købe en plade. Og trykke løs. Tak Kirsten for opdateringen :-)

3 kommentarer:

  1. HURRAAAAAA.....både for det ene og det andet. Venter spændt på Gelli Plate'ne.

    SvarSlet
  2. Hurrraaa ja!!! Tror mange bliver glade og er NØDT til at lege :-) :-)

    SvarSlet
  3. Så er Gelliplaten ankommet :-)

    SvarSlet