fredag den 7. september 2012

Weekendforberedelser og "nye" billeder...

Fredag.... Mellemste Bukkebruse vil bruge weekenden sammen med familien og ikke på Staby Efterskole. Måske er der også kammerater der skal ses til. Søvn som skal indhentes. Måske lektier?! Og ihvertfald tøj som skal vaskes.... Så vi HAR gjort klar så tørrestativerne er hans.

Tilbage er kun et bjerg af sorte strømper - det må kunne overkommes. Der er bagt birkes til weekendhygge med  alle under samme tag. Maskinen har rørt dej til langtidshævning af aftenens pizza-bund. Sidst men ikke mindst kommer mormor og morfar med brunsviger-kagemand. Den allerbedste af dem alle synes Jeppe. Og selvom jeg øver kan jeg IKKE slå mormors. Eller bare hamle op med ville være nok.


Så der er lagt op til lidt forsinket fødselsdagshygge - når nu han for første gang ikke var hjemme på sin fødselsdag - og jeg ser frem til det hele!!

Ugen bød bla. på nedtagning af billeder som har været på udstilling. Flere af dem har ikke figureret på bloggen før - så her et lille kig. To af billederne har collage elementer; remse af vintergækker ("skopapir" farvet med gelatinetryk) remse med henholdsvis blålige og brunlige æbler. Selve ideen med at klippe remser så jeg hos hende her - og dengang var ideen lige, hvad jeg manglede for at komme videre med billedet med  solsorten og æblet. (Tag et kig hos Kirsten - hun har mange finurlige ideer. Forestiller mig det må være rigtig godt - og kreativt - at være dagplejebarn hos hende...)


Og nååh ja... "nogen" har forsøgt at skabe lidt balance ovenpå mandagens, mildest talt irriterende, episode; Igår læste jeg seneste indlæg hos Tina - deriblandt udtrækkelsen af de præmier som var udloddet i forbindelse med hendes 18 måneders blog-fødselsdag. Skimmede egentlig bare igennem - "jeg vinder jo aldrig" Vel!?

Lige indtil jeg så mit navn. Som vinder. Af en Bosch sprøjtepistol... Lucky me... "Og så lige mit ynglingsmærke" sagde Mindstemanden på 10. Så han var lige så tilfreds. Nu dukker tanker op om alt mellem himmel og jord som liiige ku' trænge til en lille opfriskning.

Der er dømt weekend - Ha' en skøn én af slagsen. Anne-Mette

11 kommentarer:

 1. Anonym22.49

  Hej. Tak for hyggeligt samvær med familien. Dejligt at du ville vise, hvordan jeg kan skrive en kommentar på din blog, for det har jeg tit haft lyst til. Knus og go week-end sammen med Johnny og alle dine bukkebruser

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - Og knus til du og far osse :-)

   Slet
 2. Wow, der sker ting og sager hva??

  Hvad er da "Sko papir" ?? :)

  Og hvor skønt at vinde noget, kender godt følelsen fra da jeg vandt en geometrisk uro på Facebook, man bliver helt forfjamsket he he...

  Og sikke flotte billeder / Collager, spændende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-):-) Skopapir er det tynde silkepapir der altid er i skoæsker - enten rundt om eller indeni skoene.... Og tusind tak, vi arbejdede en del med brug af billeder fra aviser mm. på sidste vinters kursus. Altid sjovt at lære nye ting. Go weekend Lone.

   Slet
  2. Ah ok, så forstår jeg bedre :)

   Slet
 3. Anonym11.51

  FANTASTISK...LUCKY YOU:0) det er SÅ fortjent med en vindergave til dig...og jah.. billederne....behøver jeg sige endnu engang at jeg altså ér din største fan...smil.. de er SÅ flotte - og elsker farverne:0)
  stort knus Lone og dejlig weekend til hele den skønne familie (ser ud som om i rigtig skal rå-hygge...god til jer:)

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) :-) :-) Dejligt at "se dig" her på kanalen... Tak for dine søde ord. Og når nu du ER min fan, så skal vi måske få kigget til det der USA-billede?! Stort knus til dig...

   Slet
 4. Heldige kartoffel, Anne-Mette. Nu ejer af en sprøjtepistol.....lige den jeg havde udset mig til at vinde.
  Heldige dig - spændende hvordan du vil lege med en. Måske viser du noget her, så......go for it, girl!
  Apropos skopapir, så er det ikke mindre end genialt til mange ting. Og "næsten" gratis ;)
  God weekend, søde ven.....

  NB: Skønne kreationer du har hentet hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er da osse svært tilpas - tanker snurrer om ting der liiige kune trænge til en overhaling :-)

   Skopapiret... enten er det rigtig dyrt - og skoene gratis. eller osse er det omvendt. Ihvertfald; med tre unge herrer i huset (og vi andre naturligvis :-))får jeg af og til oparbejdet et lager. Og det ER nemlig genialt...

   Ha du osse en dejlig weekend, kære Anette. Og bliv klar til næste uges spas med ungerne. Glæde mig til at høre mere om det...

   Slet
 5. Hvor er det fine og unikke ting du laver...tak for links og herligt at kunne inspirere andre...Tillykke med sprøjtepistolen, det var da fedt at vinde sådan en fætter.
  Det der geletryk vil jeg kigge lidt nærmere på når jeg (host,host) får lidt bedre tid...Godl ørdag til dig!

  SvarSlet
 6. Mange tak skal du ha' Kirsten...

  Det er en af de fine ting ved "det her Blogland"; at blive inspireret men bestemt også at kunne inspirere andre. Nu kan det være jeg gjorde det den anden vej. med gelétrykket... Hvis tiden og alt det der :-):-)

  Go weekend til dig.

  SvarSlet