mandag den 10. september 2012

"Sukkenes dal" og godt selskab...

Som nævnt igår skulle eftermiddagen tilbringes med gode venner i skoven. Et, for os hidtil ukendt sted, men ikke sidste gang vi kommer dér. Selvfølgelig betyder skønt søndagsvejr og dejligt selskab noget for oplevelsen MEN det er et rigtig fint sted skov-og naturstyrelsen og Holstebro Kommune har lavet her.


En "get-moving-bane" kaldes det på hjemmesiden. En - eller snarere to ens - baner ved siden af hinanden så man kan konkurrere mod hinanden. Eller løbe alene. Kæmpe lidt. Bare gå rundt og nyde omgivelserne kan man også. Udover bane er hér bålpladser, shelters, beach volleybane og... måske var der mere. Men er du I nærheden så smut ind forbi. Og medbring gerne lækre boller og en kop te som vi gjorde.

Idag - er der lavet "hemmeligheder"...

Hilsner Anne-Mette

6 kommentarer:

 1. Anonym21.03

  Hej . Det ser hyggeligt ud, og kom den mindste bukkebruse op fra sukkenes dal. Det er rigtig, vejret var bare så dejligt. Knus Mor
  PS bollerne ser lækre ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep... han fik rumpen op :-) Og svedte tran da han var igennem banen :-) Bollerne var lækre - det var Bjarkes værk. Vi havde muffins med...

   Slet
 2. Det ser da ud til at have været en dejlig tur...spændt på at høre hvad hemmelighederne er!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig dejlig søndag Kirsten. Èn af de impulsive som vi øver os i at blive bedre til :-)

   Mine "hemmeligheder" er der, som sådan, ikke noget "nyt" i - men en gave som skal gives senere på ugen (til en som måske læser med...) Men jeg viser helt sikkert frem.

   Slet
  2. Hej Anne-Mette
   Lige en tur for os :D. Mange tak for din dejlige kommentar, den varmede :)
   Mange hilsner fra Pia

   Slet
  3. Ja selv tak Pia :-) Og velkommen blandt min lille flok faste læsere...

   Slet