lørdag den 15. september 2012

Sommerfugle og palmer...

Pludselig viste det sig at lørdag blev en af de mere stille. Ungerne spredt for alle vinde; med venner og aktiviteter. Jeg har planer om lidt oprydning i krea-sagerne. Måske der kan laves - bare lidt -system i tingene. Måske...

Men der bliver også plads til andet. Endnu en omgang nærlæsning og studeren af kataloger og bøger. I forhold til rejsen, som stadig er et stykke væk. Men dog lang tættere på end da vi, i sin tid, gav håndslag på at sparemønterne skulle bruges på lige præcis det hér.


En tur til Californien - for os alle fem naturligvis. For mit vedkommende en tur tilbage; jeg boede der et års tid som au-pair, men selvom jeg ikke helt forstår det, er det jo godt tyve år siden nu. Jeg har altid ønsket mig at komme tilbage.Og ønsket og drømmen er taget til i takt med at mine Smålinger ikke længere er helt så små. Jeg glæder mig SÅ meget!! Til at gense, til at se med andre øjne, til at vise frem og ikke mindst til at være sammen hele banden i fjorten dage.

Vi skal mødes med familien jeg boede hos (det er VIRKELIG stort) og drengen som jeg passede fra han var bare tre måneder gammel. Ahmen... er der noget at sige til at sommerfuglene blafrer??! Og idag kan de så komme på overarbejde mens jeg læser og drømmer.

3 kommentarer:

 1. Anonym15.18

  Hej. Kan godt forstå at du/I glæder jer til en fantastisk oplevelse. Rigtig som du skriver at det er utrolig at der er gået 20 år," klokken slår tiden går" ja og vi går med. Tak for kig på en dejlig blog. Knus MOR

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå du og i glæder jer til rejsen...god aften til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver en stor oplevelse tror jeg. Og dejligt at have to uger sammen...

   Slet