søndag den 9. september 2012

Lynindpakning...

Ti minutter før afgang til 18 års-festivitas; "Mor det var vel ikk sådan du lige ku' pakke den her bil ind i lidt cellofan. Og måske et stykke pap - eller noget...."

Så er det jo godt man har et lager. Af diverse gelatine-prints som ikke lige er blevet til andet end det. Trykt papir. Ovenikøbet var der noget som matchede den røde bil.


Alene var papiret ikke noget særligt, men et lille udsnit om et stykke pap... så så det faktisk fint ud. Der var stadig papir tilbage som kunne blive til to små kort (og lidt lynhurtig pynten ovenpå så passede det til hver enkelt indpakning).

"Godt man har en Mor der...." resten fortaber sig. Kan ikke huske hvad det VAR der var godt. Men at det blev påskønnet forstod jeg. Og det var fint for mig.

Lørdagen bød også på klargøring af og leg med træklodser i forskellige størrelser. Og en dejlig gåtur i en "sprød" luft, med duft af ny-harvet muld, lyng og skovbund.

Om et par timer pakker vi kurven og mødes med gode venner i skoven til eftermiddagskaffe. Der er nok at være tilfreds med...

Søndagshilsner - Anne-Mette


9 kommentarer:

 1. Godt med en mor der har et lager med div. ting.
  Kan tænke mig at indpakningen blev flot med dit fine papir.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjah... det viser sig jo ofte at kunne bruges - det "lille" lager :-) Han var ihvertfald vældig tilfreds med resultatet... Og jeg synes det er sjovt når det kan bruges.

   Slet
 2. SUPER, at have sådan en kreativ mor :)

  Ser godt ud og god søndag til dig også :))

  Mange hilsner Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone :-) Det var jo lige sådan lidt "lyn-snapt", men resultatet blev faktisk udemærket. Og det var nok det jeg ville osse - vise at lidt bund hurtigt kan laves mere individuelt.

   Slet
 3. Helt korrekt, meget federe med sådan en personlig indpakning end standard indpakningspapir :))

  SvarSlet
 4. Fedt at have mor med lager...og også fedt at det påskønnes! God aften til dig!

  SvarSlet
 5. Nogen gange griner ungerne af min evige opmærksomhed i ft. at dette eller hint kan bruges til tryk/billeder... Alligevel smitter det, så de ofte, enten kommer hjem med noget eller ser noget brugbart når vi er "på tur" . Og når der så kan bidrages til lyn-indpakning - Tjahh "I rest my case"

  SvarSlet
 6. Og sådan går det ofte....mor har (nok), mor kan (nok), mor klarer det (nok). Uha, hvor jeg kender det!!
  God arbejdslyst med klodserne, Anne-Mette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha... det kan du have ret i Anette. Men jeg gør det gerne sålænge jeg ikke bare tages som en selvfølge. Og (især) når det er noget som også er lidt sjovt - et lille LYN-kreaprojekt :-) Og når ret skal være ret så er jeg også mere end én gang blvet reddet af MIN Mor (og bliver det stadig ;-) )

   Er det ikke idag du skal ud til alle "rødderne" og inspirere? Så gælder det om at samle krudtet :-) :-)

   Slet