lørdag den 2. december 2017

Juletags og MFT-pouches.

SÅ er december igang (Yeahh.... når man som jeg, ææællsker julen - og julemåneden i det hele taget) Og, som mange af jer gætter jeg på, har jeg osse dimset i værkstedet et stykke tid. Og nydt det. Og gør fortsat.


Engang imellem er det rart med noget, som kan laves forholdsvis hurtigt, men som alligevel ser rigtig fint ud. Her kommer MFT's shaker pouches virkelig til hjælp synes jeg. Genialt produkt. Og - selvfølgelig havde jeg nær sagt - er de at finde i Anettes lækre shop!!Jeg har lavet to til jul og et fødselsdags-tag. Alle tre meget hurtige at lave.

Jeg fandt lidt små papir rester i gemmerne - dem er der som regel MANGE af - ihvertfald hos mig :-) og lavede et tag af hver rest. På Happymade.dk er der mange forskellige tag dies,at vælge imellem, bla. her.

Dén med læbepomaden kan man lave på flere måder; JEG har skåret to stykker og limet bagsiderne sammen. For at kunne få læbepomaden ud, uden at rive hele tag'et fra hinanden, kan man fx. bruge en zipper-die. Jeg har (endnu) ikke sådan en men til gengæld en gammel skæremaskine som kan lave stiplede linjer. For at lave hullet bruges denne die, som både laver hullet, men også kan lave en ramme til at sætte på forsiden; den jeg har skåret i mat guld papir. Vær opmærksom på at ikke alle læbepomader passer i pouchen (jeg har et par fejlkøb liggende ;-) ) Dem jeg har fundet, der passer til er 4 gr. MFT har osse et skønt stempelsæt med sjove tekster hertil. Jeg har kigget lidt på teksterne og ladet mig inspirere; kiss embossede jeg på vellum, med dette alfabet, "mas" er slutningen af en "christmas" diecut, skåret i samme guldkarton som rammen. Der er adskillige muligheder i shoppen bla. denne. Det lille stemplede "Merry" er fra sættet "Jingle all the way"Næste juletag har jeg  igen brugt "Jingle all the way"; denne gang en af de herlige julemænd samt det lille stempel med pakkerne. Og jeg ved jo godt julemamden er i rødt. Men altså...jeg synes grøn og pink skulle være farverne til denne tag. Igen er MFT's nye pouches geniale. Denne gang har jeg brugt den runde. Også hertil fåes et die-sæt som laver såvel hul samt ramme. (jeg har brugt nesting dies fra eget lager istedet) Igen har jeg skåret to tags og monteret dem "ryg mod ryg" for en pæn finish på begge sider. Fyldet i mine tags er små glasperler fra Waaaayy back when. Den herlige sætning har jeg stemplet direkte på tag'et og kommer fra dette sæt  og er designet af Anette. Sværten er Versafine onyx black.


Sidste tag er et lynhurtig fødselsdagstag; samme procedure som ovenstående. Blot er der, istedet for en julemand, stemplet "Happy" adskillige gange med såvel 1. 2. og 3. generations stempling. Igen med Versafine onyx black. Nedenfor stemplede jeg birthday (stempler fra eget arsenal er brugt :-) )


Jeg kan VARMT anbefale disse shaker pouches; jeg synes de er geniale. Og super nemme!! Desuden fås de i adskillige former; kvadratiskstjernehjerte mm.

Med ønsket om en rigtig dejlig december
og på snarligt gensyn - Anne-Mette/gallerilarsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar