søndag den 8. september 2013

Nååhmen....så laver jeg da bare en ny...

I stuen skal vi have nogle af møblerne udskiftes med noget mere enkelt. Pt. er indkøbt to lange, massive egetræshylder samt lidt ekstra. Naturligvis har jeg overvejet, hvad jeg kunne tænke mig at bruge hylderne til. De 4 andre i husstanden lader til at tænke, at det vigtigste må være den nyindkøbte fladskærm....vi er simpelthen en del af det absolutte mindretal (forestiller jeg mig...?!) som hidtil har haft billedrørs tv.


Anyway... huset vi boede til leje i, da vi var i USA sidste efterår havde mange fine detaljer, som jeg var blevet vældig inspireret af. Og jeg havde bestemt, at noget af det jeg skulle bruge var et stort R. Som gerne måtte være lidt rustikt. "Jeg laver en form og støber deri. Måske af mælkekartoner. Og hvordan gøres det mon bedst??!"


Mange tanker OG processer senere var jeg spændt på at pille formen fra hinanden så det færdige bogstav lå tilbage (og lad mig bare være ærlig; ikke ALT gik undervejs som jeg havde forestillet mig!!) Jeg var noooogenluunde tilfreds; det ene "ben" skulle dog have lidt ekstra højde, og for at det ikke skulle virke ALT for iøjnefaldende dyppede jeg begge "ben" i maling efterfølgende. Og NU ville jeg så gerne have vist det endelige resultat.Men...... sådan skulle det ikke gå! Jeg tabte R'et da jeg var ved at stille an til fotografering, og - surprice - dét holder det altså IKKE til!! ØV - gange tre. Jeg havde også lavet et par forme i samme model som Mindste Bukkebruse tidligere havde lavet træhuse til mig. Disse blev til gengæld rigtig fine. Og jeg har IKKE testet, hvad de synes om en tur på gulvet.


Tålmodighed er måske ikke ligefrem mit varemærke, så da den rustikke reol, ungerne byggede til mig i sommerferien, havde fået en gang maling var jeg nødt til at se den med lidt indhold. Også selvom den ikke er kommet på væggen endnu. Så det får I at se; med mælkekarton-betonhuse, vase fra genbrugen som har fået en make-over (Mellemsten har - kærligt -døbt den Duracell.) Viser i et andet indlæg,hvordan den blev til.), kobber isspand med stjerner købt på loppemarked for et stykke tid siden, som bare har VENTET på at komme frem fra gemmerne.


En lille bitte krystal skål med låg og en lille fugl på toppen fra Mandens tid i Polen for maaaange år siden og til sidst et stykke af sidste uges tryk med fjer, limet på et lille lærred med ramme fra Søstrene Grene. Jeg glæder mig rigtig meget til både egehylder og den her viste kommer op at hænge. Nååja...og så skal jeg da vist forresten igang med at støbe et nyt R (og måske et par huse mer')
Ha' en rigtig dejlig sensommer søndag!!!

11 kommentarer:

 1. Aaaijh for pokker da ikke osse! Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive. For hvor føler jeg dog med dig! At du var nået så langt med dit flotte 'R', og så går det i stykker, bedst som det skal vises frem. Æv, æv, æv :-(. Men dejligt at høre, du 'bare lige laver et nyt' ;-). Reolen du viste i et indlæg i sommer er blevet rigtig fin med den grå farve. Og de fine betonhuse pynter flot deri :-). Jeg har aldrig selv prøvet at arbejde med beton. Men jeg synes, beton-deko-ting ser rigtig lækre ud og skal nok snart ha' det prøvet af. Så iøvrigt på en anden blog, at de har lavet små smykkedele i beton til halskæder. Flot så det ud. Ha' en rigtig dejlig søndag. Kh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Aarrhhh...jeg skulle altså også lige sige *suk* en gang eller to :-)*SUK* Jeg er rigtig glad for reolen (ikke mindst fordi ungerne har lavet den. Og jeg tror den kommer til at stå flot til den glatte og - synes jeg - elegante eg. Prøv betonstøberi; det er sjovt (men tåler altså ikke at blive kastet med ;-) kan du huske hvor det med kæderne var?? Håber du må få en god arbejds- og kreauge Anette.

   Slet
  2. og ps: tillykke med din deltagelse i den nye "fælles-blog" - lyder rigtig spændende!!

   Slet
  3. Hej Anne-Mette
   Og tak for dit 'Tillykke'. Ja, det bliver rigtig spændende. Vi skiftes til at have ugerne, og der går lige et par uger, før det er min tur. Men det er fint, så der ikke er noget pres på. Ja, bloggen med beton-smykke-delene hedder Ohdeer Sister. Linket kommer herunder.
   Ha' en rigtig dejlig dag. Kh. Anette
   ...Og jeg skal prøve at huske at lade være med at kaste med beton'en ;o)
   http://ohdeersister.blogspot.dk/2013/07/beton.html

   Slet
 2. Den lille rustikke reol er blevet rigtig fin med indhold.
  Det der med TV med billedrør . Jamen der er jeg også. Har lige købt mit første fadskærmsTV i går . Men har ikke fået det pakket ud af kassen. Der skal være to til at løfte det ud af kassen. Og jeg er kun en herhjemme. Så venter på hjælp :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - jeg er osse rigtig glad for den. Glæder mig til det hele kommer op at hænge :-) Men man er jo nødt til at være tålmodig når der skal flere hænder til. Ikk Kirsten.... Du må byde nogen over til en kop kaffe og en gang udtagning og måske ophængning :-)

   Slet
 3. Sikken en tålmodighed du har at kaste dig ud i sådan et projekt!! Og endnu mere synd og ærgeligt når det så ikke virker som man ønsker!
  Jeg har heller aldrig prøvet at arbejde med beton, men syntes at det ser fantastisk ud, kan godt lide det rå touch som det har :-) Købte for nogle år siden et rabarberblad støbt i beton, det ligger i haven med sukkulenter i....er vildt glad for det :-)
  Rigtig god uge :-)

  SvarSlet
 4. Når nu er ideen er helt færdig inde i hovedet så kan jeg ikke lade være; er bare NØDT til at ha den gennemført :-) Men alt, alt for ærgerligt da den faldt på gulvet....ØV!! Jeg er - som dig - vild med det rå udtryk! Mon du har fået lavet flere serigrafitryk?? Dét vil jeg bare SÅ gerne prøve/lære :-)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det ærgeligt med dit bogstav, det var eller super flot! Jamen altså, der er den jo! Den super kreative reol, jeres drenge har virkeligt talent for det kreative felt. Det er da lige en reol for dig, så "levende" og inspirerende. Super FLOT arbejde. Er også vild med dine beton hus og vasen, duracel? Kan se hvad han mener:-) Håber I får en fantastisk weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.... Jeg er altså også nødt til at prøve at lave et nyt bogstav, og så må jeg gribe det anderledes an :-) Jeg er rigtig glad for min reol; glad for at de har lavet den til mig, at de selv tegnede, savede osv. Og så synes jeg den passer som et fint modspil til vores nye møbler. Glæder mig til den kommer op at hænge (bla. sammen med Duracell ;-) Har først set din besked nu søde Mette derfor lidt sen respons....

   Slet
 6. Anonym02.48

  I couldn't resist commenting. Exceptionally well written!


  my site - http://www.joma.biz/

  SvarSlet