fredag den 20. september 2013

Jeg fik også lyst til indendørs efterår - og så lidt stoftryk...

Kan lige så godt sige det med det samme; jer der har fået fjer nok må kigge ind en anden dag (eller bare lige scrolle forbi de øverste billeder....) Jeg læste i Bolig liv den anden dag, som havde en hel side dedikeret til "fjer"; puder, lys, fade osv, osv. Og JA DA...jeg vil da prøve om jeg kan trykke på stof til en pude. Måske til et cool mobilcover (måske endda med til hønsefodslæder som Tina viste frem!!? sjovt nok havde Hanne efter mit sidste indlæg tænkt det samme; kan det bruges på stof, for hun så mange fine ting for sit indre øje. Så vi var ihvertfald to som gerne ville vide det ;-)


Fandt lidt gamle, hvide dynebetræk og gik igang. Ville gerne at dette blev et helt rent tryk så jeg greb det an på en lidt anden måde; maskede af rundt om fjeren efter det første tryk så selve trykket på stof KUN blev fjer. jeg er faktisk meget tilfreds, men skal stadig arbejde lidt med hvad og hvordan...denne dag var det bare fordi jeg var nødt til at prøve med det samme (jep....sådan kan jeg meget nemt få det... når tanken er der skal det altså prøves for det bliver ved at spøge i hovedet)


Billederne som er sammen med fjer-stoffet på de øverste billeder er et lille glimt af vores nye væg - primært bestående af to lange, massive egetræshylder. Jeg er vild med dem!! Der er stadig en del ledning-to-do osv. (og Manden HAR sagt idag, at nu skal jeg ikke stille mere på for han er ikke færdig. Altså! Skulle jo osse bare lige prøve; mit lille nye kobberglashus (med bla. en lille glaseret lersøstjerne lavet af Mindstemanden for nogle år siden., mit støbte betonhus, "Duracell" og en Kahlervase vi fik i kobberbryllupsgave for nogle år siden. (og så glæder jeg mig selvfølgelig til at finde mere til hylderne *wink* *wink*)


Og da jeg nu VAR igang med at flytte lidt rundt på "dims"; jeg blev simpelthen SÅ inspireret da jeg så Hannes indlæg den anden dag (et festpyntet bord med fine hjemmelavede svampe og alt godt fra efteråret - se det...) Så med på vores morgen tur kom en lille pose og en saks...


Rønnebær, brombær, hyben, hyld og andre lækkerier. Og så på de lækre Kaleido fade; henholdsvis nyt abbonement-gave og ikke mindst lækker forsinket fødselsdagsgave fra en barndomsveninde (fik desuden et abrikosfarvet fad samme størrelse som det grå - så masser af muligheder....)
Så efteråret er budt indenfor hér - og også velkommen udenfor. Særligt med dage som disse med høj, blå himmel og skarp frisk septemberluft. Dét kan vi li'....Rigtig god weekend.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det fint !
  - og hvor er du altså sød ;o)
  dejlig efterårsweekend til dig.
  Jeg er på vej til Fanå, sammen med alle de andre Strikkenørder ;o))
  knus og hygge
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak altså :-) Hvor det lyder hyggeligt at være sammen med andre "nørder" udi samme gren(e) som man selv elsker. Sikke en skøn weekend at skulle afsted i... Min søde kusine skal vist også afsted (Louise Schelde fra bloggen garnoggammelt - hun plantefarver det SMUKKESTE garn!! nå ja...måske støder du ind i hende og så er det jo rart at kunne hilse på ikke :-) :-) )

   Knus til dig Hanne

   Slet
 2. Det ser rigtig fint ud. Bliver helt inspireret. Også god weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Karin - blir rigtig glad over at du synes det inspirerer dig :-) Det bliver en skøn weekend - jeg er sikker!!

   Slet
 3. jamen hvor ser det fantastisk ud!! Elsker det der sort/hvide look :-) Jeg har ikke helt forståt hvordan og med hvad du trykker endnu?!
  Det med utålmodigheden og "skal prøve med det samme" kender jeg også godt. Tit skal jeg bare se om jeg kan, og når jeg ved det, kan jeg godt miste lysten lidt ;-)
  Rigtig god uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ER det sjovt du skriver det Nola...PRÆCIS sådan har jeg det også nogen gange...synes det er lidt mærkeligt, men nu er jeg lidt mere tryg - nu er vi to (og sikkert flere :-) :-) ) som er "mærkelige" Ha ha ha... Processen er ikke som nem bare at "forklare" men der er en geléplade kaldet en Gelli Plate jeg bruger!

   Slet
  2. blev så overrasket af at du havde det som jeg - at jeg helt glemte dine rigtig søde ord.... eller ikke glemte, meen du ved....MEN tak Nola for dine rigtig søde ord om mine print!!

   Slet
 4. Det er SÅ lækkert, at jeg slet ikke kan få armene ned igen! Ssssuper flot! Uhm og elsker dine smukke stilleben, kobberglashuset er skønt og dit betonhus og duracel er bestemt must makes:-) Skøn måde at byde efteråret velkommen på, tusind tak for skøn skøn inspiration og ha en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååårrhhh TAK Mette.... jeg er også rigtig glad for både kobberhuset og de andre sager. Og sikke mange NYE stilleben jeg nu kan lave :-) :-) Tak for din søde hilsen! ha du også en dejlig uge...

   Slet