torsdag den 12. september 2013

Akvarelpapir, malertape og en salig formiddag...

I sidste uge besøgte jeg min søde Moster. Hun og jeg har - blandt andet - passionen med maling og farver til fælles. Hun viste mig noget af det de senest havde lavet på hendes ugentlige malekursus - og jeg vare bare hooked med det samme! Dét var jeg bare nødt til at prøve.... Hun havde et enkelt stykke kraftigt akvarelpapir som jeg fik med hjem (og jeg kan så afsløre at jeg HAR været forbi Creativ Company efter mere) Det var rigtig sjovt, og det som jeg især gerne vil, er at afprøve at kombinere med min Gelli Plate.


Kort fortalt skal man bruge malertape til at dele papiret ind i felter - og så ellers slå sig løs :-) :-) Og som min Moster sagde; "det er når tapen fjernes, magien sker." Selvom man ikke har tænkt i enkelt-værker bliver det præcis til små værker når tapen fjernes og ikke mindst når stykkerne klippes fra hinanden. Og når de så kommer i en ramme er det prikken over i'et synes jeg.


Billederne hér er bare mit første spæde forsøg."og hvorfor er der så kun billeder fra begyndelsen....?" kunne man spørge.... jameeen...simpelthen fordi jeg blev så optaget og grebet af det jeg var igang med. Og dét er fedt!! Saligt smil indsættes hér.


Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af akvarel, "massiv" akryl, posca tush, blyanstreger osv. (forskelligheden dybest set) Og så dét at man ikke kan planlægge, hvad man ender ud med. Eller... det kan man måske nok til en vis grad, men for mig er dét ét af målene; bare at slå mig løs og så efterfølgende se, hvad jeg ender med.

Som sagt; A LOT OF FUN - og jeg har en særlig sød pige i tankerne som jeg gerne vil lave et par små billeder til. Så jeg glæder mig til at afprøve nye ideer og farvesammensætninger.

8 kommentarer:

 1. Anonym08.40

  Hej Anne-Mette
  Må jeg spørge hvad papiret hedder og hvilken størrelse du har købt?
  Det skal jeg da bare prøve. Lyder super sjovt og sikke fine billeder du har lavet. God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. det må du da.... jeg ved desværre ikke noget om navnet, men jeg ved at det var et 300 gr's akvarelpapir. Str. her er 59*42, men det var bare fordi det var det jeg lige kunne få. Vigtigst var det at det var et kraftigt papir, der kunne tåle diverse medier.

   God weekend tilbage til dig...

   Slet
 2. Hallo Anne-Mette - igen noget spændende fra dig. Det ser rigtig godt ud. Det er vel bare et stort stykke akvarelpapir du bruger??
  Jeg er i fuld sving med at pynte "kinabøger", er også ved at lave en collage af kendte bygninger i byen, som jeg kan bruge til tryk.
  Tak for snakken for snart længe siden. Er du kommet i gang?
  God weekend. Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv hej Inken :-) Jeg synes det var rigtig sjovt og har flere ideer og teknikker jeg vil ha' afprøvet (don't we love it - ha ha ha) det er præcis et stort stykke akvarelpapir... Super spændende med dine projekter - glæder mig til du får tid at vise noget af det frem; kan godt forstå du har travlt lige nu.

   Det var rigtig hyggeligt at snakke med dig!!! Jeg er dog ikke kommet igang; føler mig lidt usikker i ft. dét med at coate lærrederne og ikke mindst dét med at de får lys inden...men hvis det fungerer for dig kan det vel osse for mig :-) :-)

   God Weekend Inken - og tak fordi du skrev...

   Slet
 3. Jeg er simpelthen SÅ vilde med de der kort/ billeder....de er super flotte og endnu engang fede farver du har sat sammen:0) fede, fede billeder - sådan nogle skal jeg helt sikkert ha bestilt nogle af når jeg kommet hjem til nr 29 igen:0) kram Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Lone... sikke en masse ros... men har du mon plads til mere af mit ;-) Ihvertfald er du velkommen når du igen vender næsen hjemad...Knus til dig

   Slet
  2. Jeg har ALTID plads til mere af dit :0) :0) :0)

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet