lørdag den 27. juli 2013

Summer Love...

Der er dømt ferie - her på matriklen og over en stor del af det danske land. Det er skønt!! Og vi nyder - med stort N. For os har ferien bestået af pool og afslapning i totalt skønne omgivelser i det sydlige Tyskland.


Efter fem dage, og opløsningens grad nær, kørte vi til Berlin til 3 dages storby-ferie. Virkelig spændende by!!! For Søren, hvor er her bunker af oplevelser, bunker af historie og ikke mindst inspiration....


Men nu er vi altså tilbage. Og nyder at solen og sommeren for alvor fandt Danmark!! At morgenmad, aftensmad - og alt derimellem kan nydes på terassen. (især hvis man er villig til at dele pladsen med gnavpander. Oohh well - can't have it all :-) )


Der er dage med stille laven-ingenting. Dage med korte visitter til byen (man SKAL jo proviantere) Dage med venne-hygge eller små-udflugter. Idag kaldte vandet....vi valgte et sted, hvor vi tænkte der ikke var så mange så vi fint kunne have Nova med. Vi fik ret; så der var både tid i-snor og af-snor. Og masser af bliv-våd-tid. Den elsker det. Det gør vi sådan set alle. At få tæerne dyppet, vind i håret og tankerne blæst igennem.


Det er meget sommer og vi holder altså fri. Liiiidt endnu. Men jeg har masser ideer som står i kø - så er det spændende om jeg kan forvalte noget af det til reele krea-projekter. Hope so.... Til da vil jeg bare "lade stå til" og være - vi ses en dag der pludselig igen bliver "tid". Fortsat go' sommer derude!!!!

9 kommentarer:

 1. Og Fortsat rigtig god ferie til jer Anne Mette.
  Det lyder HELT perfekt ♡ !

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder!
  ...Og sikke da en deeeejlig hund ;o).
  Det er næsten som om, at alle feriebilleder i år er med meget mere smil, leg og liv end tidligere? Solen og varmen betyder altså bare noget. Og nærmest uanset hvor man har været, har der jo været sol og sommer.
  Glæder mig til at se dine krea-projekter.
  Også en fortsat rigtig god og varm sommer til dig.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 3. Det lyder jo som den perfekte ferie, der har indeholdt alt det man trænger og sætter pris på :-)
  Herligt med så megen sprudlende inspiration, glæder mig til at se og høre mere om det :-)
  God start i hverdagen igen, når det er så vidt!

  SvarSlet
 4. Maj, Anette og Nola; Tusind tak for jeres hilsner... det har været en rigtig dejlig ferie med lidt af hvert - og pludselig glemmer man at vende tilbage til bloggen. Til gengæld har det så betydet nærvær dér hvor jeg har været. Og dét er jo osse væsentligt :- TAK fordi I kiggede ind OG tog jer tid at lægge en besked. Kh AM

  SvarSlet
 5. Hov har misset dit dejlige indlæg. Hvor ser det bare skønt ud; afslappende og nærværende som du skriver. Tænker at det er vigtigt at fastholde det når vi alle rammes af hverdagen igen... Glæder mig til at se alle dine ideer udfoldes i fuldt flor her på bloggen igen :)

  SvarSlet
 6. Hejsa ;o)
  Hvor lyder det bare dejligt og hvor er du god til at få sat de rigtig ord på den skønne, skønne fornemmelse det er i hele kroppen, bare at være ...
  strand, ro, tid og samvær med ens kære.
  Det lyder til at din sommer har være god og nærende.
  Glæder mig til at følge de kreative ideer den har født.
  Kærligste tanker
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Hanne :-) Glæder mig osse til fortsat at følge med hos dig!! Det er ligesom om "jeg ikke helt kan komme igang igen...." Ikke helt kan få taget hul.... liiiige om lidt :-) :-)

   Slet
 7. Jamen vi har jo været SÅ heldige med dette års sommervejr, og det gør virklig en betydelig forskel på krop og sjæl og jeres smukke ferie billeder siger det hele. Ser ud som en dejlig tur til tyskland!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh det har vi bare Mette - og du har helt ret; det GØR en forskel. Tænk at have skønt vejr såvel på ferien ud af landet som herhjemme efterfølgende; FANTASTISK!! Glæder mig sådan til at se hvad du finder på igennem efteråret :-)

   Slet