tirsdag den 2. juli 2013

Krea Camp tur-retur - masser af læring på flere planer...

At være med på Krea Camp på alle måder en STOR oplevelse!!! Så kort kunne det faktisk siges, men der skal altså flere ord på.

Mandag morgen satte jeg kursen mod Anettes hjem; vi har mødtes én gang før og selvom det gik rigtig fint første gang kendte vi jo ikke hinanden meget. Eller godt for så vidt.... MEN sådan føltes det altså. Turen til Århus gik rigtig hurtigt; der var mange ting at vende og snakke om. Hyggeligt, rart og sjovt var det simpelthen!!! Og stemningen fortsatte da vi ankom hos Tina. Hos Tina er der hjerterum med stort H; det var nemt at føle sig hjemme og slappe af. Og der var masser af ting at kigge på. Ikke mindst var det rigtig sjovt at komme i Tinas "Værktor", som vi hver især har læst om på bloggen. Hér var sager!!!! Alt mellem himmel og jord.... Vi stod om bordet; Tina, Karin, Birgitte, Anette og jeg. Og Tina vist frem fra hylderne af materialer og gode sager :-) Og snakken gik!!! For mit eget vedkommende lærte jeg hér noget nyt om mig selv. Jeg tænker kreativt på en hel anden måde end jeg egentlig troede; ideerne som ellers plejer at stå i kø hos mig, og som indimellem "larmer" - de udeblev. Eller ihvertfald næsten... Jeg troede at det ville kick starte BUNKER af ideer. Og det var altså ikke tilfældet :-) Istedet er ideerne så kommet efter hjemkomsten, så mange at jeg var nødt til at skrive ned efterhånden for de kom jo liiiige dér - i nakken af hinanden. Så okay - sådan er det så bare for mig. Og det er okay - bare anderledes end jeg forestillede mig!!


Men det var SKØNT at være omgivet af kreativ energi og supersøde kvinder. Det var noget helt særligt at møde nye mennesker - og så alligevel føle sig forbundet. Føle at man uden problemer kunne dele såvel løst som fast. Dét gav glæde - og gør fortsat! Et stort privilegium synes jeg, at kunne være lige præcis den man er, føle sig hjemme, dele tanker og en masse gode grin!!! Hele denne del var Hanne 100 % også en del af. Hun kom til spisetid da hun liiige skulle sætte hue på sønnike og drikke lidt bobler først - men hvad gør det når man bare falder ind i flokken. Instantly - og uden at have været en del af eftermiddagen - dejligt.


Atensmaden sørgede Tinas dygtige søn før. Hold op, hvor var det LÆKKERT. Og jeg kan kun opfordre til at suse til Andreas' hjemmeside og se, hvad han laver. Måske du har brug for en til at sørge for maden til en kommende fest?! Han får den største anbefaling herfra (en "go'" blogger husker vel at tage billeder og vise frem....tjahhhh... måske.... Men jeg nød det bare. Uden kamera). Jeg kan nærmest smage rabarberskummen endnu. Og den sprøde, syrlige marengs - uuhhmmmm.


Om aftenen var der hygge og snak omkring bordet, slik fra Sverige (Tak Hanne :-) ), et bord der bugnede af sjove materialer, ost og knækbrød, afprøvning af "strikke-dimser" og "pom-pom-makers" - alt hvad et krea-hjerte kunne begære. Anette og jeg var så heldig at låne annekset i haven, og det var rigtig hyggeligt at vågne sammen næste morgen og starte dagen stille. Efter morgenmaden måtte jeg konstatere at kræfterne var brugt. Som jeg en enkelt gang har fortalt er jeg udfordret på min fysik og det slog igennem hér. Jeg måtte kravle til køjs - heldigvis og Hurra for Tinas lækre day-bed; så kunne jeg stadig være en del af gruppen og jeg kunne hygge med Tinas søde hund. Det gjorde mig ked af det at jeg ikke kunne få to dage MEN når dét så er sagt var det godt selskab at være i, og det kunne ikke være anderledes.


I løbet af de to dage blevder bla. arbejdet med flade plastikvaser som blev pyntet (jeg skulle selvfølgelig prøve med min  Gelli Plate) der blev brugt kork, paverpol, træpinde blev malet og fik navne (til Tinas højbed) bogomslag blev klippet i og trykt på (måske Karin viser frem en dag) der blev lavet rustpapir og, som tidligere nævnt, strikket på "strikkedims" (måske har den et bedre navn - jeg tror det næsten...) og lavet pom pom'er, der blev filtet på sten og lavet små billeder med limpistol, grene og "små flyvere" fra naturen. Der blev lavet "sten" og broderet i disse....der blev lavet mere - men dette var noget af det vi havde gang i. Og som sagt er der, hos mig, stødt nye ideer til efter hjemkomsten  - jeg er garanteret ikke den eneste!!


Kære Tina; 1000 tak for at du åbnede dit hjem for os og for din måde at være på - og til jer alle for et par fantastiske dage. Det var rigtig dejligt at møde jer....


8 kommentarer:

 1. Nøj Anne-Mette, det lyder som den mest fantastiske weekend i kreativitetens tegn. Sådan en kan man leve længe på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var det Anita - det var skønt...men jeg var ikke den eneste der blev lidt flad... det er jo så intenst! Men jeg har lært søde og dejlige mennesker at kende!

   Slet
 2. Skønne kreative dage. Tak for det hele, Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Århh selv tak Anette - svært at sige mere end vi allerede HAR gjort på mail :-)

   Slet
 3. Kære Anne- Mette ;o)
  Så kom jeg hjem til Sverige, og fik netforbindelsen igen ;o))
  Dejligt at møde dig, skønne kvinde, her igen. Selv tak for et dejligt møde og kreative stunder i godt selskab.
  Uha ... jeg vil gøre det igen. Det var så skønt at møde jer og dele tanker og ideer med ligesindede. Tak, søde!
  Du er nu kommet på mi blogliste og jeg har tænkt mig at følge dig tæt.
  Knus og god sommer til dig og alle dine kære,
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen kære Hanne....Hvor blev jeg GLAD med glad på...(plejer at få mail med nye beskeder og det har jeg ikke fået så jeg blev helt overrasket :-) - på den gode måde!!)
   Glæden er mindst lige så stor fra min side. Faktisk har jeg lisså lige lagt en lille hilse hos dig - har tjekket et par gange om du mon VAR tilbage med forbindelse til nettet og den store omverden. Og Blogverden. Og idag var der bid.... Jeg lover dig du osse vil blive fulgt - og jeg vil glæde mig til det. Du er jo fuld af gode ideer :-) Hanne.... det var en fornøjelse. Jeg har smilet over dit søde væsen mange gange. TAK... Når søvnen er ude af øjnene (så godt og vel) vil jeg sørge for at få dig i min sidebar også. Ha en dejlig sommer tilbage i Skåne med Manden din.
   Knus Anne-Mette

   Slet
 4. Ih hvor ser det fantastisk inspirerende dog hyggeligt ud! Efter sådan en tur må de kreative energidepoter være fyldt dejligt op og klar til nye kreative projekter - ja og fantatisk med nye kreative venskaber. Ha en dejlig dag kære Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder - også hos Anette - hvor min vovse fik lov til at hygge lidt med dig. Det behøver ikke at være sidste gang. :) Dejligt at have mødt dig - og de andre IRL. :-)
  Mange hilsner fra Tina og rigtig go sommerdag.

  SvarSlet