mandag den 8. juli 2013

Nogle særlige tal - og "naturens skattekammer"...

Et andet indlæg var egentlig planlagt MEN jeg har fået øje på "tal". Et par forskellige faktisk; indlæg nr. 100 og bloggen har rundet 1 år d. 2 juli - helt uden jeg opdagede det. Fødselsdag afstedkommer da gaver. I en eller anden form. Ikke TIL men FRA. Det er vist på tide med en Give Away på matriklen. Men HVAD og HVORDAN....??! Dén del har jeg ikke lige løst. Endnu. Måske en kombination af noget af "mit" og noget "købt" (Lidt i stil med noget nyt, noget gammmelt, noget lånt & noget blåt måske....)


Og hvordan med "reglerne"; jeg vil jo gerne ha' bloggen bredt ud til flere læsere - på den anden side vil jeg jo osse gerne at de som skriver sig som faste læsere rent faktisk er nogen som læser....Aaahhh Okay...jeg padler kan jeg mærke :-) Jeg må løse "hvad" og "hvordan" henover sommeren, og så lover jeg der kommer en give Away. Og har I gode ideer til puljen så kom FRIT frem - vil gerne høre ideer og forslag :-) Måske dukker det pludselig op til mig på en af mine gåture. Som så meget andet gør.


Hér får jeg mange ideer; både til ting jeg ikke aner hvordan er opstået. Men osse ideer som er kørt fast løses pludselig; "NU ved jeg, hvad næste skridt er..." For så slet ikke at tale om de bunker af inspiration til strukturer, former, farver & farvesammensætninger, mønstre mm. Jeg elsker det - og vil være at finde med åbne øjne og ditto sind derude. NU er sommeren jo over os.... Yyeeeaahhhhh!!!!

8 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggens fødselsdag, så mange inspirerende indlæg, tusind tak for dem :-) og sikke nogle dejlige billeder! Ja det er så skønt at sommeren er kommet, det er slet ikke til at lade være med at springe ud og dufte og mærke den. Håber du får en super dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Mette - Taak :-) Det er intet mindre end fantastisk med sommer. ååhh hbor jeg osse synes vi har været tålmodige :-) Fortsat go sommer til dig Mette

   Slet
  2. Og Mette osse en stor tak til dig fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen når du er forbi. Det betyder uendelig meget (som du jo osse selv ved :-))

   Slet
 2. ja tillykke med det :-)Det er altid dejligt at kigge ind forbi hos dig, her sprudler af inspiration og godt humør - og det kan man jo aldrig få nok af. Tak for det hele :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. taaak Nola - det var sødt af dig!! Tak tilbage fordi du altid er så sød at tage dig tid at kommentere - det betyder meget for mig!! Go sommer i Zurich Nola...

   Slet
 3. Også tillykke herfra, og tak for de inspirerede og positive indlæg. Smukke billeder du har valgt at vise frem, meget inspirerede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita!! Og lige om lidt må det være dig - vi startede vist næsten samme tid :-) Osse stor tak for dine altid søde hilsner...det er bare sjovest at skrive når der er nogen i den anden ende :-) Håber I nyder sommeren i Amsterdam

   Slet
 4. Tillykke tillykke med føs'dagen. Sikke hurtig tiden den går. Super skønne billeder som altid. Kh

  SvarSlet