tirsdag den 9. juli 2013

Festaften til Landsstævnet...

Lørdag aften blev brugt i det smukkeste selskab!!! De to største Bukkebruser befandt sig i ugens løb i orkanens øje i Esbjerg. Dér hvor oplevelserne stod i kø - og klapsalverne ligeså. Mellemste Bukkebruse deltog med det 4600 store efterskolehold - i mindre målestok sammen med kammeraterne fra Staby Efterskole.


Fredag og lørdag skulle de optræde med et stort festshow som de har øver på gennem vinteren. På egen skole. En enkelt gang inden ferien mødtes de alle 4600 elever for at prøve koreografierne af. I samlet flok. Mit gæt er at det må have været intet mindre end hårrejsende for de som har tænkt og sat sammen.


Lørdag var den store festaften, hvor showet skulle opføres for sidste gang. fællesserier, drenge- og pigeserier bygget op over temaet "Et efterkoleår"; fra sommerfuglene i maven, kaos som bliver til orden, kærester og venskaber osv, osv. Vi bad Karen Wolf bage lidt og kørte mod Esbjerg i smukt solskin. Det blev en helt fantastisk oplevelse.


Og at gengive i billeder....yder faktisk ikke retfærdighed. Der var store smil, farver, formationer, kuldegys, stolthed, glæde, disciplin, forløsning, samarbejde, musik - og en hel  masse mere. TUSIND, TUSIND TAK for oplevelsen!! Og ligeså MANGE TAK til skolen for at give vores unger en oplevelse af en sådan kaliber.

8 kommentarer:

 1. wauhhh det lyder som en kuldegysnings-oplevelse!! Skønt når der bliver gjort noget ud af det og så i sådan en stor stil :-D Kan godt forstå at det har været en herlig oplevelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare sådan en fin aften. Og man bliver så glad over at ens unger får lov at tage del i den slagsoplevelser (som jeg tror sætter sig for livet :-) )

   Slet
 2. Var der også hele lørdagen , også til den store fest-aften. Det var super flot, og man får helt en klump i halsen, når de mange unge mennesker går på græsset. Fik en træt ung mand hjem i søndags, men det havde været en go uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var meget rørende.... Det var også et par vældig trætte unge mennesker vi fik hjem søndag. Men fuld af glæde og gode oplevelser!! Rigtig dejligt...

   Slet
 3. Hold da op hvor ser det smukt ud! Ja billeder kan vist ikke gengive hele oplevelsen, det må have været så smukt. Super flot afslutning på en ny begyndelsen. Håber det var lige så fantastisk, som det ser ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er og bliver en amatørfotograf med et amatørkamera :-) - så det er umuligt at gengive.... Det var rigtig smukt OG så bliver man bare så glad af at se alle de unge mennesker som er både stolte, glade og en del af et stort fællesskab. Håber du nyder den fantastiske sommer hvorend du er Mette!

   Slet
 4. Det må være noget af en oplevelse at se så mange farverige mennesker. Håber du nyder varmen og solen. Mange hilsner fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en super oplevelse Tina. Og en go start på sommeren som endelig kom!! Jeg lover dig vi nyder det; først en tur til syd-tyskland med pool og afslapning og sluttede af med tre dages storby-ferie i berlin. SKØN; SKØN ferie (men det bliver det meste jo når det for alvor er sommer!) Håber osse du nyder det hvor end du er; har ikke været rundt de sidste par uger så ved slet ikke - ENDNU - hvad du (og andre)går og laver :-) Tager snart revanche...

   Slet