tirsdag den 6. november 2012

Der skal ikke så meget til...

Jeg har prøvet noget nyt. Eller... gen-prøvet faktisk (det er HELT sikkert ikke et ord) Faktum er at jeg gav begrebet lydbøgert en ekstra chance. Jeg har længe haft lyst til at give det forsøg - og da vi rejste var det oplagt at "forkorte" flyveturen med en bog i ørerne. Det fungerede ikke for mig. Jeg faldt i søvn med den messende stemme i øret.

Men det skulle ha en chance til besluttede jeg. Måske kunne det fungere mens jeg maler lidt - eller forsvinder jeg ind i maleriet?? Jeg nød det faktisk. Blev opslugt af historien og kunne sidde med de små detaljer på dét dåbsbillede jeg er igang med til min svigerinde (ja... samme svigerinde - nyt barnebarn :-) )Dagen, som ellers startede med den flotteste solopgang og dejligt vejr til morgen-gåturen, skiftede op ad dagen karakter og blev mørk, kold og grå. Men med tændte stearinlys, historiefortælling og maling på fingrene betyder det grå og kolde mindre. Når jeg så ovenikøbet kan prøve mere nyt; mine nye ABC-trykklodser... ahmen... føler mig tæt på nørdet. Man kan da ikke sidde og blive SÅ glad for sine nye bogstaver at man får lyst til at bruge, bruge, bruge dem. Eller hva'??!! Ligemeget. Det er jeg. Glad for dem altså - som i meget (hvis det ikke fremgår tydeligt nok) De er SÅ fede at trykke med og med den sorte blækpude bli'r de bare flotte. Jeg sagde jo det tangerede nørderi!!


8 kommentarer:

 1. Sådan nogle bogstavsklodser kunne jeg også godt tænke mig at nørde med.
  Hvor har du fået dem fra?
  God aften til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de er hjembragt fra det store udland Lonni :-) Jeg har osse nogle som er noget mindre - de er købt ved Creativ Company... Så hvis du trænger til at nørde lidt med bogstaver så kan de bla. købes dér. (og jeg har lige spurgt Anette om hendes er af den store slags så du kan jo tjekke tilbage og se hvad hun skriver)

   Slet
 2. Samme nørdede bogstaver hygger jeg mig også jævnligt med. Forstår din begejstring. Dog er de pære danske....eller i hvert fald indkøbt i DK.
  Fortsat hygge i galleriet, Anne-Mette :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også allerede et alfabet - dog kun med "store bogstaver". Dette indeholder både store og små og klodserne er ca. 3 gange så store som dem jeg i sin tid har købt ved Creativ Company - og de er bare fede :-) :-)

   Mon det er de samme som mit første sæt du har eller er de store som det nyanskaffede? For Lonni efterlyser hvor de kan købes - og det er altid nemmere at købe i DK :-):-)

   Slet
  2. Du har ret. Det er præcis de små "store bogstaver".....men hvis nogen ved, hvor de andre (som dine nye) fås i DK, vil jeg elske elske at høre hvor........! Mega gerne!

   Slet
  3. :-) :-) Ja det ku jeg forestille mig du gerne ville :-) Ellers må du komme forbi og trykke løs med mine - og så er du først solgt. Tror jeg :-)

   Ha en dejlig weekend Anette

   Slet
 3. Anonym17.12

  Hej. Dejligt at I nu er hjemme fra det store udland, og godt at I har haft en go ferie, men dejligt, at der nu igen kommer indlæg på din blog. Sikke nogle dejlige billeder af solopgangen i tirsdags. Knus fra din mor

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Tak... for det hele... Vi ses på søndag. Knus

   Slet