søndag den 25. november 2012

Avento-stager og et lille julekort...

Jeg er stadig uden EGEN computer, men kan til tider låne en af drengenes. Dog uden mine vanlige "redskaber", men det er jo småting!!

Igår var vi til julefrokost og skulle have en lille værtindehilsen med. Jeg købte selv sidste år Avento-stagerne fra Kähler, og glæder mig til at finde dem frem fra gemmerne. I år er de så kommet i grå toner og jeg synes bare de er rigtig smukke!! To af disse blev hapset i kurven, da jeg synes de ville passe rigtig fint hos vores venner (de synes jeg havde helt ret!)


For mig er indpakningen altså en del gaven; jeg kan godt lide at det præsenterer sig pænt. Jeg ved godt at ikke alle ser det, men jeg gør :-)


Sammen med gaven ville jeg lave et lille hjemmelavet kort; et kort passede "projekt-mæssigt" med mit overskud og tilfredsstillede samtidig mit behov for lidt krea-tid.


Jeg arbejdede videre i collage-stilen; lidt forskelligt papir fra Søstrene Grene, noget af mit seneste "tryk-papir" og noget nyt, malet i samme farve som de to kogler.


Et stykke pap fra en tom pakke cornflakes, diverse stencils + en lynhurtig stencil klippet af en rudekuvert, fine stjerne-stempler fra Søstrene Grene (til den nette sum af 6 el.7 kr. stykket - det er da et kup!!) lidt gesso og lidt neon... (som jeg stadig har et nært forhold til :-) )


 Herover et billede af selve kortet m "juletema" samt nedenunder lidt nærbilleder.Og nu... lige om lidt... Holder jeg sofaen varm mens jeg får sidste puslespils-brik i "Forbrydelsen" .
Og så er vi klar til en ny uge imorgen.


2 kommentarer:

  1. Smukt, og jeg deler din begejstring for neonfarverne. Både til det kreative, og i påklædning - jeg har faktisk savnet disse farver siden 80' erne :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ha.. jeg tror egentlig ikke jeg havde savnet dem (neonfarverne) Men nu forstår jeg da slet ikke hvorfor :-) og på et tidspunkt bliver det sikkert "nok" - også er det nogle andre farver der er go-to-farverne!! Farverne i mine billeder påvirkes ihvertfald af moden kan jeg konstatere.

      Slet