mandag den 1. oktober 2012

Perler og pynt...

For et stykke tid siden så jeg hos hende her et armbånd jeg synes er rigtig fint. Enkelt men også med plads til at "sprælle". Jeg har lavet forskellige til mig selv siden. Dette var dog ikke til mig selv, men til en rigtig god veninde.

Jeg fandt et tørklæde i lækre efterårsfarver og valgte at lave et armbånd til hende også. Ensfarvet men med matte, blanke, gennemfarvede og delvis gennemsigtige perler. På den måde kom der lidt spil i armbåndet som passede fint til tørklædet.

Jeg havde stadig trykt papir tilbage fra gaven til min kusine, så der blev også til et lille kort og lidt pyntecirkler på gavepapiret. Gaven faldt lige i hendes smag (og vi havde en hyggelig formiddag...)

14 kommentarer:

 1. Et rigtigt sødt tørklæde. Det er så god en idé at lave et fint armbånd i farver som matcher tørklædet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg faldt også for tørklædet med det samme - og armbåndet giver det lige dét ekstra. Synes jeg :-) heldigvis var min veninde enig :-)

   Slet
 2. Anonym23.38

  Det er et flot armbånd og passer fint til det flotte tørklæde :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Isa :-) Jeg synes også det var en dejlig gave at give... (trykker du stadig? ;-) )

   Slet
  2. Anonym11.29

   Trykker ? jeg ved ikke lige hvad du mener:o)

   Slet
  3. Undskyld :-) :-) :-) Jeg var lige for hurtig på tasterne. Har en anden læser, Inken, som er blevet bidt af samme "trykkeri" som jeg. Forvekslede lige jer to... beklager :-)

   Slet
  4. Anonym12.30

   Ok. Men jeg er blevet ret optaget af dine tryk, så hvem ved måske skal jeg prøve :o)
   Ha`en god dag

   Slet
  5. Jamen det skal du da Isa... prøve det. Som du kan se er jeg også selv ret optaget af det :-)

   Slet
 3. Hvor fint og lækkert :)
  God idé og super personlig gave... :)

  Jeg selv er stadig i trykke overvejelses mode, vil gerne kunne lave mit eget trykte papir til collager :)

  Mange Hilsner Lone :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lone :-)

   Hør lige... der er ingenting at betænke sig på. Papiret er perfekt til collager. Og det er altså ret hyggeligt. Ready. set. go...

   Slet
  2. He he ja, det ved jeg godt, men har så mange projekter der liige skal gøres færdigt :)
   Hvilket papir bruger du, både hvis det bruges som det er og fx. skal ind i en ramme, eller når du bruger det som collage papir??

   Jeg er HELT vildt tæbdt på idéen, men har nogle gaver til nogen der har bestilt nogle malerier som som sagt skal gøres klart...

   ARGGHH alt det man gerne vil !!

   Så inde på Geli art, at de havde brugt metoden ovenpå på noget papir der i forvejen havde noglet collage på sig og så brugt meget transparente farver ovenpå når de trykkede...
   Det synes jeg kunne være ganske interessant at arbejde med..
   Måske med noget masking af en slags :)

   Men er vildt inspireret af at komme herind :)

   Så tak fordi du deler med os andre :))

   Slet
  3. Du har helt ret - så mange ting man gerne vil og tiden... tjaa - den slår ikke altid til... Mht. papir så kan du bruge nærmest ALT; sider fra bøger, alm. kopipair, silkepapir (som jeg synes er fint til collager da det er så tyndt) reklamer som har fået et tyndt lag gesso har jeg også brugt flere gange.

   Rigtig dejligt du inspireres herinde - det gør mig glad :-)

   Slet
 4. Åh de armbånd der dem havde jeg glemt igen...jeg lavede et oar stykker i forsommeren til at give væk, nu vil jeg skisme da lave et par stykker til mig selv osse...God afte til dig!

  SvarSlet
 5. :-) :-) Selvfølgelig vil du det Kirsten... Når man lige har fat i teknikken er de neme at lave. Og de skal jo ikke kun være gaver, vel?! Ha' en god efterårs-onsdag med "smålingerne"

  SvarSlet