onsdag den 3. oktober 2012

Flere tryk...

Jeg lovede Inken at der selvfølgelig kom lidt billeder fra "trykkedagen" med veninden. Og jo...jeg har selvfølgelig tænkt tanken at der måske er grænser for hvor meget tryk det interessant at læse om. På den anden side.... Hvis man strikker eller hækler er det jo også lidt "det samme"; blot forskellige farver, former, mønstre. Forskellige resultater altså. Og det er jo også det jeg får med mine tryk - forskellige resultater. Og så alligevel med mit præg. (arrghh... synes bare slet ikke farverne er så flotte på billederne som de er i virkeligheden. Men sådan ved jeg jo godt det ofte er; at det er svært (for mig) at fange det helt)

Nogle af trykkene er "færdige" (måske?!); kunne ende i en ramme, på et kort eller lignende. Andre har kun fået lidt baggrund og skal tilføjes forskelligt. Måske omdannes til lidt Pocket art. Måske bruges i collage. Måske...


Inken var så sød at sende mig nogle fotos af nogle af de tryk hun har lavet. Jeg blev simpelthen glad. Over at have inspireret andre til leg. Over at hun tog sig tid til at sende mig en mail. Over den udveksling af ideer og videreudvikling af samme, som jeg synes Blogland er. Og som Inken skrev; "sjovt at vi med samme teknik opnår så forskellige resultater".

Summa sumarum; det bliver næppe sidste gang der vises tryk her på kanalen. I'm hooked...

10 kommentarer:

 1. VILDT flot !!
  Og JEG bliver IKKE træt af at se og læse om dine processer og idéer :))

  SvarSlet
  Svar
  1. :-):-) Tak Lone... Jamen jeg bliver jo heller ikke sådan lige træt af at lege med det. Go weekend!

   Slet
 2. Anonym22.33

  Hvor er det sjovt at se, hvor forskelligt man arbejder - også med farver. Jeg synes det er svært at finde "nye" farver, kører altid i det samme. Nu har jeg meldt mig til et kursus hos Bettina Holst - glæder mig.
  Flotte tryk I fik lavet - også til inspiration.
  Knus fra Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt - hver har SIN måde at arbejde på... man låner lidt, får ideer, inspireres og arbejder videre. Det er det fede... Den mørke bundfarve der pludselig opstod var jeg ret pjattet med :-)

   At du skal på kursus hos Bettina er jeg en smule (læs; meget :-) ) misundelig over!! Hun arbejder med fede farver - og så tror jeg bare hun er et rigtig boost at være sammen med!! Rigtig go fornøjelse (vil gerne høre om det når du har været afsted...)

   Slet
 3. Jeg bliver heller ikke træt af at se tryk, mere af den slags. Det ser ZUPER ud. Jeg vil også gerne se billeder fra Inkens kursus hos Bettina ;)

  Hilsner Fra DoodleDiem

  SvarSlet
 4. :-) :-)Tusind tak Pia (jeg er nok heller ikke færdig med det endnu så der VIL vist komme mere :-) )

  Vi satser på Inken ser vores forespørgsel om billeder - uuhhh det kunne være SÅ fedt at komme med på sådan et kursus. Der ER bare noget fedt ved at kreere sammen med andre.

  SvarSlet
 5. Inken22.11

  - har set jeres forespørgsel. Kurset er midt i november, men jeg skal nok melde tilbage:-)) Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Inken :-) :-) Jamen vi venter da gerne!! (Ville SÅDAN ønske det var mig. Eller at det OSSE var mig :-) )

   Slet
 6. Uh, jeg prøvede forleden med mine første tryk, på en hjemmelavet gelatine plade...

  IKKE vellykket...

  Ved ikke hvad jeg gjorde forkort, lader I lagene tørre imellem at I trykker videre?

  Syntes også at uanset hvor transparente farver jeg brugte, så blev det bare et tykt lag ovenpå det andet....

  Brugte det på lidt tykt silkepapir...

  Måske i dag jeg prøver igen ovenpå noget avis papir eller lignende....

  Har I nogle råd?

  Måske man ikke skal bruge så meget maling, som jeg gjorde??

  Mange hilsner Lone :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du måske har læst har jeg været "out of town" - derfor mit sene svar...ØV at det ikke lykkedes for dig som du gerne ville, men jeg tror bestemt det handler om for meget maling. I virkeligheden skal der meget lidt til OG som jeg før har skrevet kan jeg ofte bedst lide det såkaldte ghost-print. (altså tryk nr. 2, fordi her kommer endnu mindre farve, og flere detaljer fremstår. synes jeg) Håber ikke du helt har mistet modet :-)

   Slet