søndag den 28. oktober 2012

I'm back...

Er det ikke det han siger, Terminator-helten og tidligere guvernør i staten vi netop er hjemvendt fra?? 14 dage i Californien sammen med "min egen lille familie"; godt optanket med oplevelser, sol og varme, nærhed og hygge og masser af grin og pjat. En fantastisk rejse, som vi LÆNGE har sparet op til - og set frem til.

Oplevelserne står i kø og skal nu "fordøjes". Heldigvis er der masser af billeder; både på computerens harddisk og min egen indre. Masser at snakke om og "kan du huske da...." Dejligt at have sammen...

Udover oplevelser er vi desværre også optanket med lidt for meget af den usunde mad der findes så rigelige mængder af i USA, men mon ikke nogle uger tilbage på "almindelig kost og hverdag" retter op på den side af sagen?!


Naturligvis har min radar været tunet ind på nyt til krea-fronten også - jeg havde gerne fyldt kufferten med meget mere, men stakken her er hvad det blev til. Og jeg glæder mig til at tage det i brug og sikkert vise frem på bloggen... Go søndag til jer bag skærmen!


12 kommentarer:

 1. Inken Østerby15.47

  Dejligt at høre fra dig igen - har været helt nervøs for der var sket dig noget. Dejligt med lidt velfortjent ferie.
  Kan se du har har købt Gelli gel-plade. Er den nem at få fat i? Min svigerinde tager over there om få dage, og jeg vil prøve at sende hende på jagt efter en. Fåes den kun i hobbyforretninger?
  Glæder mig til at se mere fra din kreative hånd.
  Knus Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Inken :-) Jeg kunne selvfølgelig ha skrevet noget MEN er en smule skeptsik i ft. bare at skrive alle steder at man er bortrejst - især over en lidt længere periode.... måske skørt, men... Mht. Gelli Plate så har jeg ikke set dem et eneste sted: Jeg gjorde det at jeg bestilte dem på nettet og fik sendt med posten til en amerikansk adresse. Gelli Plate sender nemlig ikke til Danmark... Måske du kan bruge dén løsning? i bagspejlet (du ved der hvor man ser alt tydeligere :-) ) så kunne jeg jo godt have spurgt om nogen ønskede at have bud med... Håber det kan lykkes at få den sendt så du kan trykke videre - også uden at skulle forberede dig!!

   Slet
 2. Sikke da en gevaldig masse guf, der ligger og venter på dig :-) Du må have det som et barn lige efter juleaften. ELSKER selv krea-materialer i nærmest alle afskygninger, og tænker tit på, om det er sådan mænd har det med elektronik og ting med knapper i det hele taget!!? Jeg ønsker dig MANGE fornøjelige timer...

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha... sjovt du siger det, for nøjagtig det samme har jeg tænkt når både mand - og især den ene søn - kan bruge LAAAANG tid i diverse byggemarkeder. (jeg kigger ofte om jeg kan finde nyt der giver tekstur :-), men når det så er gjort er jeg klar til at gå videre. Dét er de som regel ikke :-) )

   Jeg glæder mig sådan til at få kigget til det forskellige - kunne mærke at jeg begynder at have lidt overskud til det for de susede rundt med ideer og tanker ved sengetid igår (dét kender du garanteret?!) SUPER FEDE talerkner du har lavet til dine veninder - også selvom de første "kun" kan bruges som pynt. Hrmpf...håber Posca retter op!! Go onsdag til dig Lotte.

   Slet
 3. Velkommen hjem kære kusine! Glæder mig til at se billeder og læse mere om jeres fantastiske tur.
  De største hilsner Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh TAK :-) Vi har simpelthen haft en rigtig dejlig tur!!Nu skal alle indtrykkene lige synke ind, så skal der nok komme lidt billeder og ord. Er jeg sikker på :-) Ku forstå du fik min hilsen overbragt fra Rita? Hun sagde der stod en fin gravid viking :-) :-) Knus AM

   Slet
 4. Velkommen hjem :)

  Og MUMS en masse lækre krea ting :)

  Jeg selv har det endnu bedre end juleaften, blot ved at modtage en pakke med ting jeg selv har bestilt, men med en masse krea ting så det er bare skønt....

  Glæder mig til at læse mere om dem og turen....

  Mange hilsner Lone :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha... Jamen selvom jeg selv havde købt OG hjembragt sagerne var det alligevel rigtig dejligt at pakke ud. og røre. Og drømme om sjove projekter.

   Go weekend til dig...

   Slet
 5. Anonym21.34

  ....and we love having you back :0):0) knus og rigtig god weekend til jer alle 5 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone :-) Tror jeg det må være - ha ha ha. Go weekend til dig også!!

   Slet
 6. Nå det er dér du har været søde Anne-Mette. Har undret mig!!
  Velkommen hjem - vi har savnet dig.

  Men hvilke herligheder du har med hjem i kufferten. Sådan noget ku' jeg rigtig godt tænke mig at stikke næsen i.
  Man (læs; vi kvinder-der-aldrig-kan-få-nok-krea) kan aldrig få for meget af sådanne lækkerier. Åh, jeg bli'r barnlig julekulret, når pakkerne indeholder sådan noget. Også - og måske især pakkerne er fra mig selv. Jeg ved jo præcis hvad jeg ønsker mig (når jeg ser det).

  Glæder mig til at se dine tryllerier med sagerne.

  SvarSlet
 7. Jamen tack så mycket Anette, det var da dejligt at høre :-) Jeg har det helt som dig; man kan simpelthen ikke få for mange af den slags skønne sager... man kan blive helt glad af bare at kigge på det. Og glæden bliver ikke mindre når det tages i brug altså :-) :-) Fx. som da jeg tog trykklodserne i brug idag; de er SÅ lækre at jeg tror jeg er nødt til at bruge dem alle mulige vegne - måske sågar i drømme :-) Håber du har rejst dig fra sygelejet nu Anette. Ellers sender jeg mere afsted til dig (af det gode...)

  SvarSlet