lørdag den 6. oktober 2012

Familiebilleder og skifer...

For et års tid siden så vores gang og køkken-alrum nogenlunde ud som på billederne nedenunder. Det var en lidt længere proces når man (læs: Manden. Og Drengebørnene) selv skal lave det meste. Som med så meget andet skulle det være skidt før det kunne blive godt. Rigtig godt endte det heldigvis med at blive...


Noget af det sjove er jo at få det til at være "et hjem" bagefter. Noget skulle tilbage på plads. Noget skulle skiftes ud med andet. Og nyt måtte der også til. Jeg havde bla. længe haft en familie-billedvæg i tankerne. Jeg var ret hurtig til at bestemme at det skulle være sorte rammer. I forskellige størrelser. Nogle blev købt sorte, andre i genbrug og spraymalet og efterfølgende monteret med en passe partout.

Jeg lod mig inspirere her (der er MÆNGDER af billedvægge på nettet. Se også her for ideer) og kunne fx. godt lide de kvadratiske rammer som IKKE indeholdt billeder. Men kan man finde den slags når man skal...? Nope... Men heldigvis kunne jeg - igen, igen - få hjælp hos min Far. Så han og jeg tog lige et par formiddagstimer til mine ideer. Jeg havde nemlig mere.... Jeg ville gerne have et V og et L.J eg havde skrevet et citat på en skiferplade så min Far savede et L der passede hertil. V'et, (købt i Panduro Hobby) var fladt på den ene side så jeg limede to sammen og gav samme olie som vores mahogni vinduer.

Så manglede jeg bare en gallerihylde.... og jeg ved godt de fås i mange størrelser. Men jeg ville gerne have en med helt specifikke mål, så det passede med bredden på billedevæggen. Og i samme farve som væggen. Så jeg bidrog med mål. Og fik en perfekt gallerihylde retur, som var klar til maling. (Ja... jeg er priviligeret. Og taknemmelig!!)


For et par år siden gav Drengene mig en digitalramme (Som jeg med skam må sige jeg aldrig sådan rigtig havde fået taget i brug. Synes ikke helt den passede ind. På en eller anden måde...) Blandt de andre sorte rammer passer den godt - og jeg synes den er et fint "levende indslag" blandt de andre ting. Jeg er rigtig glad for min væg - og den giver tit anledning til snak eller et smil om det ene eller andet familiemedlem. Jeg gætter på turen til USA vil betyde udskiftning af billederne i den digitale ramme - Yeahhh!

2 kommentarer:

 1. Anonym15.54

  Det er nemlig lige hva det er - blevet rigtig flot:0) både køkkenprojektet og familie-billedvæggen... heldigt I har en super krea-AM i jeres familien :0):0)
  mange knus lone og rigtig dejlig søndag til dig og alle fyrene:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak Lone :-) :-) Go søndag aften til dig også (måske med forbrydelsen? Det bli'r det hér ihvertfald, når Jeppe er sendt afsted til Staby :-) )

   Slet