tirsdag den 8. april 2014

Elefanter med kærlighed i snablen...

 For et par uger siden var en lille ny fyr i familien på operationsbordet - pga. en hjertefejl. Stakkels lille ham. Og hans forældre.... For ikke at tale om min svoger og svigerinde; det er altid svært når ens børn og børnebørn ikke har det godt.

Mindste Bukkebrusen og jeg var på barselsbesøg et par uger før den ret pludselige operation - vi havde næsten lige nusset med ham. Og "duftet" ham. (elsker stadig duften af baby, selvom jeg er færdig med at få børn. Og helt glad og tilfreds med dét :-) )


Jeg sendte dem alle SÅ mange tanker dén mandag - og god afledning var at finde min Gelli Plate frem. Jeg bestemte mig for at lave et elefant print - of some sort. Tog udganspunkt i et kort jeg fandt med en mor og en baby-elefant. Jeg lavede adskillige tryk (man kan slet ikke få hold på det altså....); oprindeligt ville jeg lave selve trykket på akvarelpapir - men synes aldrig det blev helt godt. Så gik jeg videre til det papir jeg holder allermest af at trykke på; madpapir på rulle. Jep -intet mindre. Det er stabilt men samtidig så tyndt at det fungerer super godt godt som collage papir. Ingen af trykkene var helt som jeg gerne ville have.....så de måtte ligge et stykke tid. " Har kogt" - mens jeg har overvejet, hvordan jeg ville komme videre.


Den anden dag besluttede jeg mig for at sætte saksen i nogle af papirerne og endte med et helt andet udtryk, end det jeg startede med; dels står elefanterne ovenpå hinanden istedet for overfor hinanden og så er baggrunden helt "rolig" da jeg vendte tilbage til den oprindelige tanke om akvarel papir. Denne gang uden farve. Jeg brugte min Big Shot og blå rester (der var RIGELIGT at tage af ) til at skrive hans nye, fine navn: Mads.

Det lille billede er sat i en enkel, sort træramme. Søstrene Grene har for tiden fine rammer i flere forskellige størrelser - i henholdsvis sort og natur. Jeg synes de er rigtig fine og har nuppet et par stykker af hver. Den ene fik Mads med et kærligt ønske om en god bedring - og alle mine gode tanker lagt i hver en lille elefant-fiber :-)

3 kommentarer:

 1. Hvor er de altså blevet fine de elefanter.
  Dejlig personlig gave til den lille Mads som allerede har været så meget igennem.

  SvarSlet
 2. Det har han Kirsten - ville så gerne lave "noget" til ham mens vi ventede på timerne gik... Tusind tak Kirsten!!

  SvarSlet
 3. Holdt da op, hvor er det blevet SUPER FLOT det billede!
  Og når man så tænker på alle de tanker og kærlige ønsker, der ligger bag hele frembringelsen, må det være helt specielt for dig at give familien gaven. Og ikke mindst for dem at modtage den. Håber, den lille mand er i bedring og kommer sig godt.
  Knus herfra og dejlig weekend, Anette

  SvarSlet