mandag den 13. januar 2014

Kobber & blåt - og ord i flæng...

Kobber hitter stadig - ihvertfald i følge diverse boligmagasiner. (og osse hos mig) I november måned fik jeg lyst til at lege med kobber og blå toner. Der blev brugt spray, sprit, vand, malertape, gelli prints, diverse figurer klippet ud af pap, akrylmaling - og masser af "fri leg".


Jeg synes det blev mere og mere rodet. Samtidig med var der osse flere steder jeg var ret begejstret for. Som havde en masse spændende lag. Med hjælp fra "min mentor" og med-kursister fik jeg det dæmpet lidt, men synes stadig det var vel rodet. De andre sagde "stop" (og jeg lytter jo aaaalltiidd :-) )

Jeg synes ikke det var færdigt. Men what to do.... Og nogen gange skal det jo bare "simre lidt". Ligge i baghovedet - og pludselig dukker dét op. Dét der lige præcis kan bruges for at stramme det op. Eller løsne og rode lidt, hvis dét er behovet.... Hér var det  det første....


Jeg såå en plakat og "selvfølgelig skulle der en cirkel og noget tekst til". Bogstaverne delt atypisk så man skal lede lidt efter ordet. Og bogstaverne lavet på forskellig vis.... NU er der ryddet op. De er måske en anelse mørke; men de blå farver og kobber klæder altså hinanden godt. Synes jeg.


PS; SÅ kom der endelig lidt sne; Mindste Bukkebruse har ventet SÅ meget på det hvide drys, så det var ikke nogen overraskelse at tasken kun liiiige var nået inden for døren og han var at finde i haven :-)

18 kommentarer:

 1. Wow, hvor er det bare FLOT!
  Og ja, skønt at sneen endelig kom :-).

  SvarSlet
 2. Tak søde Maj....ved godt de måske ikke er "så langtidsholdbare" - men kan altså rigtig godt li kombinationen pt. Nåede dine unger ud i sneen osse...?

  SvarSlet
 3. Hei Anne-Mette
  Tusen takk for koselig hilsen, så fint at jeg kan få deg til å trekke på smilebåndet!
  Kobber ja, det liker jeg veldig godt. Synes det passer så fint til mine favorittfarger; nude og korall. Har alltid kobber i tankene når jeg entrer en gjenbruksbutikk akkurat som marmor som også har fått en oppblomstring og er vakkert sammen med disse favorittfargene det også.
  Herlig bilde du har laget! Liker at du blander inn bokstaver og morsomt eksperiment med kobber! Litt snø her også , men Gutta Boys på 11 og 12 er ikke så opptatt av dette hvite lengre, de vil bare sparke fotball og da passer det bra med et snøfritt landskap.
  Glad dag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
 4. Du har ret Kaspara; kobber passer rigtig fint med dine favoritfarver (marmor er osse at finde her - en lille, bitte smule :-) :-) ) Kan godt forstå hvis dine drenge længes mere efter græs end sne, men I har sikkert osse haft mere end vi....hér var det første gang i denne sæson der kunne bygges snemænd - og det var altså savnet :-)

  Tusind tak for din kommentar til mine kobber-forsøg Kaspara - kh. AM

  SvarSlet
 5. Kobber og blåt er super smukt sammen og jeg synes du har sat virkelig smukt sammen.
  Ideen med cirklen kan jeg virkelig godt lide. Det er der øjet kigger først og "resten" at billedet bliver som en dekorativ baggrund og får teksten til at træde frem.
  Det kan betemt være nen god ide at lytte til sig selv, engang imellem ;o))
  Knus til dig, kære.
  Hanne
  PS. desværreer der ingen her hjemme, der længere vil lave en snemand ;o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrhhh tusind tak Hanne - det var lige præcis dét med "uroen" jeg havde brug for ikke bare at male over fordi jeg synes der var så megetg godt, men havde brug for at gøre det roligt. Cirklen OG ordene hjalp nemlig :-) :-)

   Ha en dejlig weekend - og sætternissen....HAM tager vi gerne med (du ved; hjernen læser bare dét den tror der står alligevel:-) ) Knus

   Slet
 6. - og næste gang må jeg nok heller læse korrektur ind jeg trykker på UDGIV. Håber du fanger meningen ? Mon der er en lille sætternisse, der ikke er kommet ned i julekassen endnu ?

  SvarSlet
 7. MEGA fedt! Og ja,- farverne klæ'r hinanden SÅ godt!
  Synes, det er cool, som orddelingerne er lavet. Netop, at der skal ledes lidt og ikke bare er så umiddelbar for os, der kigger.
  Ja,- Amalie og Theis nød også i stor stil, at det sneede, da de skulle gå hjem fra skole igår. Og var letterede skuffede over, at der ikke var faldet mere sne i løbet af natten ;o).
  God håndboldaften til dig.
  Kh. Anette
  (PS! Har iøvrigt skrevet et svar til dig på din kommentar hos mig. Ved ikke, om du får automatisk opdatering?)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAAAARKK Anette :-) De står på kanten af sofaen lige nu mens jeg overvejer om der skal slåes hul i væggen :-) :-) Ja, Marcus var osse ret skuffet over at der ikke var mere. En kort fornøjelse.... Og TAK Anette - jeg vender altid tilbage og læser, måske ikke samme eller næste, men så ofte jeg husker det :-) Skriver lige omme hos dig. Rigtig god weekend (og endnu en håndboldaften - vi skal godt nok i byen så jeg må misse den...) Kh AM

   Slet
 8. Super lækker farvekombination og dejligt billed.

  Kender godt det med at det bare ikke føles rigtigt selvom andre siger at det er fint. Dét er en af de vigtige drivkræfter der rent faktisk flytter tingene fremad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marina - også for at du kiggede ind til mig :-) Det er så rigtigt dét med drivkræfterne som flytter noget; og følelsen af at flytte noget OG "NU er den dér" er rigtig fed... Rigtig god weekend til dig. Kh AM

   Slet
 9. Hej. Superflot billede. Kender godt det , om det er nu er som det skal være. Pga barsel fik jeg valgt en "hundeklipper" . Efter 3 dage måtte jeg til en anden frisør, som fik rettet op på det. Det hjalp på følelsen.
  PS. Farverne passer perfekt til stuen ovenpå!! Kh.Dorte kn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak "Tante Dorthe" (nå, ja, men det ér du altså - osse selvom jeg er 42 :-) :-) ) Ååhhh nej...hundeklipper....dét lyder ikke rart!! Godt en anden kunne rette op - så du kunne nå til følelsen at "nu er den dér..."

   Som jeg skrev til Anette står billederne pt. på sofaen mens jeg overvejer om der skal hul i væggen - men det kan da være de skal til Højdegård istedet??!!

   Knus til dig - og jer. Vil du hilse mange gange. OG TAK fordi du kigger med og lagde en hilsen

   Slet
  2. Lav du bare hul i væggen. Jeg nyder dit træ"billede" , som står på køkkenbordet, som et stilleben - inspireret af bl.a dig. Det er altid spændende at se dine udfoldelser.

   Slet
 10. Hvor er det fint med kobber, selvom jeg jo - som den eneste - ikke er hoppet på kobber bølgen endnu (måske jeg når det før den er overstået...) og jeg syntes det passer rigtig fint sammen med det blå.
  Vi fik kun lidt sne (desværre under sygdom) så vi har stadig snemand og kæleture til gode...
  Ha' en rigtig dejlig uge Anne-Mette og tak for dine altid dejlige og positive kommentarer :)

  SvarSlet
 11. Ha ha ha....ved præcis hvad du mener for sådan er det tit for mig - har dog ændret sit lidt efter blogland og Pinterest, hvor jeg "bombarderes" lidt mere. (dét kan så til gengæld have den virkning at jeg bliver træt af noget fordi jeg synes det ses overalt....) Øv at sneen lige faldt da du og/eller lillepussen var syg. Hér der det bare grår og koldt idag. Igen. igen. Så absolut ingen snemænd her heller...

  Ha' du osse en dejlig uge - du nyder vel hjemkomst af kæresten??! Kh. AM

  SvarSlet
 12. Anonym18.08

  Hej Anne-Mette. Jeg beundrer tit denne side :-) Du skriver interessant, tager spændende fotos og så elsker jeg simpelt hen bare kobber og blåt sammen.
  Sælger du evt. på bestilling og hvad koster det? Jeg tænker størrelse 40x40 cm eller 50x50 cm - og gerne med de atypiske bogstaver samt teksten EXTRAORDINARY.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)
  Med venlig hilsen
  Gitte Nielsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. TUSIND tak for dine pæne ord!! UNDSKYLD hvis det er længe siden du har lagt din besked. Som du kan se har jeg ikke lige lagt nyt på bloggen for nyligt.... og har misset din mail i indboksen. Det beklager jeg!! Send mig en mail på jamvestergaardlarsen@gmail.com så finder vi ud af noget :-) :-) Kh Anne-Mette

   Slet