mandag den 6. januar 2014

En helt særlig hverdag...

Idag er den første almindelige hverdag siden familien fik juleferie. En helt almindelig mandag. Og så alligevel slet, slet ikke. Vores største Bukkebruse fylder 18 år idag. Så istedet for almindelig er dagen istedet helt særlig. Et stort skridt nærmere at stå på egene ben.


Heldigvis stadig på denne matrikel - så mon ikke beslutninger og andet vigtigt stadig vil blive drøftet!? Det både tror og håber jeg....Fødselaren skal, sammen med en god kammerat, holde et brag af en fest senere. Så det er ikke fest vi holder idag. Men fejres og markeres - dét skal det. De allernærmeste er inviteret.

 Jeg har lavet pynt til bordet (så fik jeg osse lige afprøvet noget af det kreagrej drengene gav mig i julegave), dækket op med arvesølvet fra min farmor og det smukke service jeg for nyligt fik af min svigermor. Lækker mad er undervejs - Det bliver en særlig dag.


Vi vil hygge os. Glæde os med vores skønne unge over at kørekortet kom i hus (han ER jo vores unge - uanset alder :-) ) Vi vil tænke tanker om de år der, mere eller mindre PIST, er gået. Der er heldigvis masser af oplevelser og episoder. De sjove, de spændende, de dannende, dem på grænsen, dem der gjorde stolt. Osv, osv. Tillykke med de 18 år Drengebarn....

18 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den største bukkebruse. 18 år, det er stort, husker jeg fra mine store " små" drenge.

  SvarSlet
 2. Åh ja.... det er altså lidt ekstra særligt synes jeg. Ved godt vingerne ikke bare skal bære alene og alt det der, meeenn....det ér noget specielt :-) Tusind tak Karin! Kh. AM

  SvarSlet
 3. Anonym23.16

  Det er sen stor dag, tillykke med sønnen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det :-) TAK skal du ha' Isa

   Slet
 4. Kæmpe tillykke med sønnike. Håber I havde en skøn dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bettina. Vi havde bare en rigtig dag - og han var simpelthen så taknemmelig bagefter! :-) Min lille bitte dreng på to meter ;-)

   Slet
 5. Anonym12.57

  Hej . Dejligt at være med til at fejre Jonas ,og heldigvis kunne vi også fejre at kørekortet var i hus. Som altid, satte vi os til et flot pyntet bord og fik rigtig dejlig mad. Tak for mange hyggetimer Knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak Mor! Jonas var så glad for det hele og synes det havde været sådan en god dag og aften.... Knus

   Slet
 6. Tillykke med ham. Dejligt med kørekort - det er en stor hjælp for forældrene i hverdagen. De unge gør jo alt for at komme ud og køre, især i starten. Nyd det og brug det.
  Min Amalie på 19 flyttet hjemmefra for en periode, så nu glæder jeg mig til maj, hvor lillesøster bliver klar til at køre - og det SKAL gerne i hus så tæt som muligt på fødselsdagen!!!
  God aften og hygge til jer.
  Knus Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha.... du kan tro jeg OSSE har glædet mig til kørekort delen :-) Er nemlig så udemærket klar over at han vil være en velvillig chauffør. Som min fætter skrev; nu kan I rigtig begynde at nyde Ad libitum mærket :-) :-) (Og Maj er jo liiiiige om snart) Knu AM

   Slet
 7. Tillykke med ham.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du ha' Mona :-)

   Slet
 8. Hjertelig tillykke med ham! Ja, en underlig fornemmelse når vores små børn bliver store. Min den yngste blev 18 i december......what!! Men også dejligt at kigge tilbage og udefra se at de er godt på vej. Nyd det.
  Kærlig hilsen herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nola :-) Kunne godt huske det ikke var længe siden I osse var der (og den yngste - pyyyhaa - osse helt specielt :-) ) Men du kan tro vi osse nyder det. Både alderen, dét at de er godt på vej. Og den hjælp og frihed der osse ligger i et kørekort fx. :-) Kh. AM

   Slet
 9. Sådan lidt i sidste øjeblik ...
  hjertelig tillykke med din store dreng. 18 år er bestemt en ganske særlig dag og jeg kan de se, at han er blevet fejret med maner. Håber han havde en dejlig dag ;o)
  Rigtig godt nytår til dig, kære. Må det blive dit år, og må du få masser af gode oplevelser.
  Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. En lykønskning kan man ALTID nå Hanne - og TAK for den!! Det var bestemt en dejlig dag... DU ønskes osse et godt og spændende nytår.... Jeg har tænkt på dine ord flere gange; "hvad ville virkelig gøre året til MIT???" - uuuhhh - mange retninger kunne man gå i. Og man har jo altid lov at håbe, ønske og tro. Og GØRE.... så dét gør jeg - smiler!!

   Kunne være dejligt om vi kunne stykke "et ses" sammen - vi skrives ved. Knus

   Slet
 10. Stort tillykke med ham. Dejligt med sådan helt almindelig og alligevel ganske særlig dag. Vores børn er dog ikke så store endnu (Amalie 11 og Theis 9). Alligevel sidder min mand og jeg nogle gange og kigger på hinanden og undrer os over, at børnene 'pludselig' er blevet så store.Fantastisk.
  Ønsker dig et godt og inspirerende krea-år og glæder mig til fortsat at følge med hér på bloggen. De kærligste hilsner, Anette :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have Anette - du har helt ret; det går rigtig stærkt. Og selvom det er helt banalt så synes jeg der er noget rigtig over dét der med "hver sin alder har sin charme". Det er osse ret skønt med unge mennesker; det at følge dem ud i alle de dér "førstegangs-oplevelser" som følger med at være i dén alder :-)

   Jeg vil gerne gentage min hilsen om godt nytår til dig hér osse; Vi håber begge på et godt år. Ikke mindst i krea-forstand. Sjovt at følge med hos hinanden og inspireres og få ideer.... Må du få en dejlig uge Anette. Kh AM

   Slet