onsdag den 1. januar 2014

Happy New Year...

Alle gode intentioner og ditto ideer og billeder.... tjahhhh.... det hele blev ved tanken. Sygdom mm. spændte ben for det hele, og som det er for mange af os måtte der benhård prioritering til. Vi har haft en rigtig hyggelig juleferie - OSSE selvom de forskellige projekter ikke helt nåede i hus.Jeg ved det jo godt - og fik det igen bekræftet; hyggen, roen, nærværet indfinder sig uanset.

Ligeså gør den sidste aften af året. Nytårsaften og dagene omkring giver tanker omkring ståsted, planer, drømme, ønsker, håb; jeg har haft lidt svært ved i år at indfange "det" og få det til at tegne et mere "konkret billede" af i hvilken retning jeg gerne vil. Har nogle ting jeg kunne tænke mig at tage hul på - ikke mindst på det kreative plan, og for at dygtiggøre mig. Også i ft. bloggen. Måske trænger jeg til lidt ro og hverdag for helt at kunne fange mine tanker.


Jeg vil gerne på denne første dag, af et helt blankt år med mange muligheder, sige jer alle rigtig mange TAK!!! For at læse med, kommentere og inspirere. Jeg bliver glad hver eneste gang. Og så vidt det overhovedet er muligt er det vigtigt for mig at skrive tilbage. Holder meget af dén dialog der opstår.
TAK for at hænge på, både når jeg er stabil og når der er udfald.....

Jeg ønsker jer alle et godt og spændende 2014 - med ønsket om at det må rumme lige præcis dét I hver især ønsker.

8 kommentarer:

 1. Ha' et rigtig godt nytår Anne-Mette : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig meget i lige måde Jette :-)

   Slet
 2. Tak i lige måde. Anne-Mette. Det hele går jo nok alligevel og ja, jeg holder da bestemt ved. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. et er jeg rigtig glad for at høre Karin :-) Tak...

   Slet
 3. Godt nytår til dig også.
  Hvor var det trist, du blev syg, og ikke kunne deltage i min give away. Jeg undrede mig også, og tænkte du måske var ude at rejse. Du får forhåbentlig muligheden en anden gang.
  Som du skriver, så når man jo det man skal alligevel i forhold til jul. Vi har besluttet, at næste år gider vi ikke alle de forberedelser. Vi holder jul for familien og nytår for naboer, og ikke andet! Der er jo næsten ikke tid til at slappe af imellem alt det man skal.
  Nu kommer hverdagen, hvor familien er ude af huset, så vi kan indhente det forsømte i forhold til afslapning og kreativitet.
  Ha´ det godt, AnneMette. Knus Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja næste gang må jeg sørge for at være med! Ferie og hygge er altid rart - men hverdagen er bestemt ikke at kimse af. Hér i huset begynder hverdagen for alvor imorgen. Og så dog; vi starter hverdagen med at fejre "ham den lille" på 18 år. Hold da op.... Ha du det osse godt Inken - vi snakkes ved. Kh. AM

   Slet
 4. Rigtig godt nytår til dig! Håber du finder ro til at tænke i drømme og planer for 2014 :-) Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia.... ja ro må der vist til :-) Glæder mig til at få gang i det kreative igen.... Kh AM

   Slet