lørdag den 29. december 2018

Welcome 2019...

Dagens indlæg er vel nærmest en klassiker, på denne tid af året. Juleriet viger pladsen for årets sidste fest-aften. Og uanset om man er få eller mange nytårsaften, anser jeg det stadig for en fest-aften.

Af samme årsag pyntes bordet, som til enhver anden festlig lejlighed.Herhjemme er jeg ikke helt færdig med pynten. Men jeg er startet med at lave tags som skal ligge på vores servietter. Og det er de tags jeg viser her idag.

For mig er det oftest valget mellem guld og sølv - sammen med en mørk farve. I år blev det sort og sølv. (Jeg har nemlig planer med sølv lametta'en fra juletræet)


Jeg har skåret den bageste tag i den sorte karton fra Lawn Fawn (virkelig lækker kvalitet) Den forreste tag er skåret i en grålig træstruktur papir, fra blokken Wood textures fra Craft consortium. Tag'et er skåret med Crealies extreme labels and tags nr 10


Jeg embossede det skønne Mandalastempel fra Nelie Snellen som baggrund for flaske og de to glas - et die sæt fra Marianne design. Til dette brugte jeg, platinum fra Altenew som er "varm" - uden at være guld.Flasken er skåret i den sorte satinmatte karton fra Craft Perfect, Tonic studios. Dekorationerne på flasken er ligeledes karton fra Tonic; denne gang fra deres pakning Moonlight and Rose. Jeg har brugt henholdsvis den matte sølv og den blanke rosegold. Samme rosegold er brugt som topper på tag'et. De små glas er stanset ud i vellum og pyntet med  morning dew drops fra Nuvo.


Med det mindste fishtail banner fra Anettes serie Pierced tags, Simple and basic har jeg skåret førnævnte topper, samt det lille skilt med "Welcome" (dette er stemplet med versafine onyx black og heatembosset med klart pulver fra Stampendous)

Tallene i bunden af den sorte tag, er skåret ud med tallene fra den lille gift card bag die sæt med bogstaver og tal fra Sizzix. Die nr .662687.


Jeg har afsluttet tag'et med en grå sløjfe og et sølvbånd fra gemmerne, og desuden lavet dew drops rundt omkring. NU er de klar til at pynte på nytårsbordet. Jeg ville gerne have vist dette, men mørket tog over, og gjorde fortografering svær. I må nøjes med billedet af den ene.


Og så naturligvis med ønsket om en festlig nytårsaften. Må I lande i 2019 præcis som I hver især ønsker det!!!

Jeg glæder mig til vi "ses" i det kommende år- Godt nytår

Scraphilsner Anne-Mette/gallerilarsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar