torsdag den 19. juni 2014

Glimt fra det kommende værksted...


De af jer som har hængt på i længere tid, husker måske at jeg af og til har nævnt mit kommende værksted. En proces som har været  - og er - rigtig lang. Ikke at jeg klager; Manden gør, hvad han kan indimellem alt det andet der osse skal laves. Men derfor kan man jo godt se RET meget frem til når det endelig bli'r virkelighed. Og skal jeg være ærlig - og hvorfor sku' jeg ikke det - så er jeg ikke den eneste der glæder sig til byggeriet er færdigt. resten af familien, og særligt "bygherren" gør. Man kunne tro det skyldes glæde over at være færdigt med projektet (nååhhja....det er det sikkert osse. Lidt. Men allermest er årsagen en helt anden; han glæder sig RIGTIG MEGET til at alle mine farver, lærreder, papirer i alle former, farver og teksturer, al trykmateriale og meget mere finder et andet hjem end køkken, stue og soveværelse (ooooggg en lille bitte smule på Mindstemandens værelse)


 Jeg forstår det godt. Jeg synes faktisk osse det selv det roder. Og af og til får det en ordentlig overhaling.....men....hvis jeg skal finde alt frem, hver gang og gemme væk ved samme lejlighed....ja, så ér det altså begrænset, hvad det bliver til. Han bærer tålmodigt over med det; det siger jeg fordi jeg VED det virkelig er svært for ham med rod - og når der så er "dims" alle vegne (altså bare engang imellem :-) :-) ) så kan man godt få lyst at "smide ud". Eller gå ud og hamre et par søm mere i så det snart kan blive "flyttedag" (jeg bruger IKKE rodet bevidst til at skynde på ham. Det gør jeg virkelig ikk'.....)


Selvom jeg jo sagtens kan se der mangler ting endnu, så kan jeg virkelig osse se det tage form. Der er kommet tagvindue i. Stort dobbeltvindue i gavlen. Ekstremt meget isolering i såvel vægge,loft og gulv; jeg skal ihvertfald ikke komme til at fryse så tingene flytter ind i huset igen - ha ha ha. En stor del af byggeriet er lavet i genbrugsmaterialer; det kan jeg virkelig godt lide tanken om. Jeg ved det osse af og til har gjort processen lidt mere besværlig, men det er jo godt for både pengepung og miljø. Og en god tanke synes jeg.


Mandens barndomshjem måtte for nylig vige pladsen for en vindmøllepark; her stammer flere ting fra. Bla. en dejligt Troltek loft med indbyggede spots. En havestue vi rev ned hér på matriklen for 8-10 år siden; solide materialer blev gemt mhp. værkstedsbyggeri til Manden selv (nu blev det så til mig istedet) Køkkenalrummet blev endevendt for et par år siden; loftet herfra blev gemt og er blevet til ydervæggene. Sidst men ikke mindst bliver den ene langvæg lavet af paller. Jeg ELSKER den væg. Manden synes den er så frygtelig grim, men eftersom det er mit har jeg fået lov at bestemme. Grimhed til trods :-) :-) Dét er jeg taknemmelig for, for jeg synes den er fantastisk!!!

Som det fremgår er vi ikke helt ved vejs ende endnu, men der arbejdes på sagen. Jeg håber, håber, håber at de næste par måneder vil gøre det indflytningsklart (men siger det ikke højt; ikke noget med at lægge pres på. Ihvertfald kun mildt og moderat, hvis det er.....) Glæder mig til at vise når der er tilkoblet vand og radiator. Sat hylder og kasser op. Flyttet maling og "dims" ind.....Glæder mig bare for vildt til at tage det i brug!!!! (Og ikke mindst til at tage mit fantastiske hæve-sænkebord i brug; endnu en genbrugssag som mine søde forældre har fundet til mig)

Dejlig torsdag til jer derude....

7 kommentarer:

 1. Hvor bliver det bare godt. Glæder mig til at se resultatet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina :-) Jeg glæder mig bare osse :-) :-) Rigtig go weekend...

   Slet
 2. Det bliver spændende at se det færdige resultat. Og det der med rodet, det genkender jeg. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok jeg ikke er alene om déndel Karin :-) :-) Jeg faldt over et citat som jeg skal have skrevet på et stort bræt eller lign. i værkstedet; "Creative clutter is better than idle neatness" That's for sure :-) :-)
   Tak fordi jeg må låne billedet. Kh AM

   Slet
 3. Det bliver rigtig godt, at få tingene samlet et sted. Glæder mig til at se det færdigt. Husk du har en ramme tilgode.........

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Inken....jeg glæder mig virkelig!!! Jeg HAR osse bestemt mig mht. ramme. Har taget nogle fede billeder af nogle forvitrede grantræer....Skrev til din sidste kommentar på min FB side - men var ikke sikker på om du havde set det :-) Vi må lige skrives ved en dag du synes du har tid. Så skal jeg prøve at sende billedet. Måske jegkan købe en ramme eller to nu du ER igang??! det kan du lige tænke over. Kh AM

   Slet
 4. Det finder vi bare ud af. Jeg har ikke set din kommentar på FB - får ikke altid tjekket op på dem. Men ring eller skriv, når du er klar. Inken

  SvarSlet