tirsdag den 12. november 2013

Svampe og tågedis...

Jeg bider skeer med min fysik pt. Hverken smerterne eller jeg er indstillet på at hejse det hvide flag (selvom jeg et par dage følte mig ret så fristet :-) ) Uanset at kreativiteten ellers giver mig rigtig meget glæde og energi så ér det ret begrænset, hvad jeg har drevet det til. Udover mit fredag formiddagskursus som har høj prioritet!


Hér har jeg til gengæld udfordret mig selv; jeg har ALDRIG malet noget der mindede om natur før. Aldrig malet skyer.Og jeg har altid insisteret på at jeg ikke kan tegne. (stoppede som vel mange andre i 3-4 klasse - og så er niveauet derefter :-) ) Men jeg VIL SÅ GERNE lære det. Blive bedre... (Og min mentor siger det er noget sludder; det er et spørgsmål om øvelse)


Så dette blev mit første forsøg ud i skyer - og så stod jeg dér med en bund. Lige til jeg nogle af Ibens billeder med svampe. "det ' da dét der skal være på billedet...." (og fedt at nogle af vores rigtig gode venner forelskede sig i det, så det nu skal hænge hos dem. Dét gør mig glad!)

Til jer som tålmodigt - eller utålmodigt - hat ventet på pakker fra min Give away; jeg beklager det har taget så lang tid MEN indpakning og afsendelse af pakker var bare nødt til at stå nederst på prioriteringslisten da det var allerværst. Men de ER afsendt igår. Så hvis ikke idag så imorgen tænker jeg de skulle nå frem!!!!

5 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette!
  Tak med tårer! - Post Danmark har ikke været blid ved vasen....den er ankommet i et antal der nærmest ikke er til at tælle.......... piv!
  Derfor så mange gange mere 1000 tak for et ualmindeligt dejligt og personligt kort og et sødt vedhæng der nu hænger på en lærkegren.
  Deltog med stor glæde og er stadig helt beæret over at jeg kunne vinde.
  Tak for en dejlig inspirerende blog, går og lurer på hvordan jeg kan starte op og snuse til gelli....

  Mange hilsener
  Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅÅÅRRRRHHHH NEJ!!!! nej, hvor er jeg ked af det!!!! Når jeg kommer lidt mere til hægterne vil jeg sende dig anden lille sag. Ved ikke endnu hvad - det må tiden vise. Øv hvor er jeg ked af det Pia.... men rigtig mange tak for dine søde ord. Godt du blev glad for kortet og det lille ekstra vedhæng)
   Kh Anne-Mette

   Slet
  2. Aller først, så må du passe dit helbred - og tak for tanken, men pas nu først godt på dig selv først.
   God weekend
   Pia

   Slet
 2. 1000 tak for gaven!! Jeg har skrevet et lille blogindlæg om de fine tryk og det super søde flotte kort. Kh Nanette

  SvarSlet
 3. Rigtig hjertelig 1000 tak for den fine giveaway som jeg pakkede op i weekenden :-) Herligt og flot - og så det søde kort, det er bare for herligt og personligt :-*

  Du er da kommet rigtig god på vej med tegningen. Og jeg tror også at øvelse gør mester...men jeg kan heller ikke tegne ;-)
  Ha' det rigtig godt og pas på dig selv!
  kram herfra

  SvarSlet