lørdag den 23. november 2013

Kobberstjerner og sorte iskrystaller...

Anita viste i den forgangne uge lidt forskellig stjerne-inspiration frem som hun har pinnet (derblandt min adventskrans fra sidste år :-) ) Det gav mig lyst til lidt nye "stjerner"; så istedet for cirkler som på billederne til min søster, klippede jeg istedet stjerner i tre forskellige størrelser. Fandt diverse remedier til at lave struktur på min Gelli plate, akvarelpapir, malertape og akrylmaling.


Efter at have trykt stjernerne og kantet dem med sorte streger synes jeg stadig der manglede lidt. Kom i tanke om en jule-stencil jeg købte sidste år og tilføjede lidt iskrystaller - NU er de klar til en ramme synes jeg. Eller et stykke masking tape på opslagstavlen måske.... (Det ér da ok snart at begynde julepyntningen. Ikke??!!)


Et andet lille projekt jeg "fik lov" at deltage i, var mellemste Bukkebrusen som igår skulle til UV-fest (tema fest med efterskole kammeraterne hvor belysningen bla. var UV lys) Takket være Mormoren fik han med ret kort varsel fat i en hvid skjorte. Næste skridt..."...øøøhhh Mor, kan du hjælpe med at male lidt....?" (festen var få timer senere - naturligvis :-) :-) )


Vi startede med lommen og lidt på flipperne, men pludselig fik han en idé; "kunne vi lave en dåse på ryggen? Kan du lave en stencil mon...?" Det har jeg simpelthen ikke prøvet før, af et decideret motiv, men jeg synes det blev super godt. Og Drengebarnet var mindst lige så tilfreds...

Ha' en rigtig dejlig weekend derude!!

5 kommentarer:

 1. Skønne stjernebilleder i lækre, lækre farver! De er SÅ fine!
  Og så må jeg da sige, at festtøjet til sønnike er lykkedes med bravour! Whau med effekterne på skjorten både for og bag - godt klaret (og særligt da med så kort varsel ;o) ).
  Ønsker dig en rigtig dejlig weekend. Kh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt Anette - jeg har osse lige skrevet hos dig :-) :-) (Måske kunne vi lave et lille byt - jeg er ret vild med dine kobberophæng!!?)

   Jeg var altså osse ret tilfreds med skjorten - og som du siger - særligt med så kort varsel (typisk unger :-) :-) )

   En dejlig søndag til dig osse!!

   Slet
 2. Smukke smukke billeder. Altså Anne-Mette, trykket på skjorten kunne lige så godt have været et silketryk - du er bare god.
  Havde selv besøg af en hel klasse i neon. Det sad i møbler, ja alle steder, da de var gået. Heldigvis kunne "sofaen" gå i vaskemaskinen.
  Fortsat god weekend. Inken

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Inken :-) Jeg synes farverne er rigtig flotte sammen... Helt ærligt så blev jeg osse ret tilfreds med dåsen. Jeg har ALDRIG prøvet at skulle omdanne et motiv til en stencil på den måde, men man var da ikke i tvivl om hvad det skulle forestille :-) :-)

   Ha en dejlig søndag Inken; her er det super smukt vejr!!

   Slet
 3. Jamen altså hvor ser det bare fantastisk ud! Elsker dine stjerne, og effekterne - Og hvilket outfit. Det er jo dejligt, at have Wonder Woman som mor. Vildt imponeret over dine stencils Anne-Mette, du er for sej! Og dejligt at se kreativiteten spirer og udfolder sig igen, pas godt på dig selv og ha en smuk uge!

  SvarSlet