mandag den 26. maj 2014

Palle-projekt og et krus med ord...

En af de sødeste veninder man kan ønske sig havde fødselsdag i begyndelsen af maj. Hun havde forskellige ønsker, men særligt ét bed jeg mærke i en dag på en af vores daglige gåture. Hun ønskede sig et lille bord, som skulle stå ved siden af hendes solseng på terrassen. Jeg kom til at tænke på et bord Tina lavede på et tidspunkt af paller.


Hvis jeg nu kunne lokke min "Mindstemand" og tømrerdreng med på ideen.... Dét kunne jeg heldigvis, og det var bare sådan en fornøjelse. Osse når det drillede. Han er simpelthen så dygtig til at tænke nye tanker, hvis det ikke liiiige går som planlagt (vi kunne konstatere da vi VAR kommet igang at vores palle ikke var bygget op helt som Tinas)

Udover at fungere som bord skulle den osse have den lille feature at kaffekruset IKKE skulle kunne vælte ned på fliserne. Så med et kopbor af passende størrelse blev der boret hul og pudset glat. Jeg fandt et krus som passede perfekt. Kruset skulle naturligvis pimpes lidt.....Var rundt omkring mange forslag, men endte med tre ord på den ene side (nå ja, fire selvfølgelig) "sød, kærlig, sjov og min" På den anden side af kruset står "Veninde" Jeg malede på mine stempler med min "porcelainPEN" kontur, som efter stempling kom en tur i ovnen efter forskrift på tuschen.


Som pynt til bordet gjorde jeg som tidligere; pakkede to konservesdåser ind i gavepapir og et lille stykke bånd. Den lille hylde under, blev hér brugt til en lille købe-gave også. Og jeg ved fra den meget taknemmelige modtager at underste hylde er perfekt til aflægnig af mobil så den ikke ligger og steger i solen. En dejlig gave at lave OG give - og et hyggeligt mor-søn-projekt. win-win. 

Håber I nyder solen derude??!

7 kommentarer:

 1. sikke en dejlig gave ;o)
  -den må bestemt havde skabt glæde. Der er bare ikke noget som hjemmegjorte gaver.
  og så et mor-søn projekt ... hvor er det herligt.
  mon ikke kaffen også smager lidt bedre i den kop. Det tror jeg ;o))
  Håber du har det god.
  Kærligst Hanne

  SvarSlet
 2. Jeg ved gaven blev påskønnet i højeste grad :-) Og jo...kaffen bliver vist heller ikke ringere af at der står ærlige ord fra ven til ven. Jeg ved hun er meget glad for det hele... Ikke alle sætter pris på hjemmegjort, men hér ramte vi plet. Jeg holder rigtig meget af at give gaver. at udtænke, hvad den rigtige gave kunne være og særlig dejligt er det når man selv synes det er en god gave der gives. Sådan havde både jeg og Marcus det da vi lokkede veninden til fordøren og imens anbragte bord mm på terrassen :-)

  Søde Hanne....Jeg har det godt pt. En god periode som nydes i fulde drag samtidig med at jeg passer på ikke at "overgøre" (nogen gange er dén disciplin slet ikke så nem - ha ha ha ) Life is good - såmænd osse i de smertefulde perioder...da er det bare en hel del anderledes end jeg bedst kan lide :-)

  Alt vel i det blå-gule land???? Knus AM

  SvarSlet
 3. Nej hvor fint. Hvor er dine stempler fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Stine :-) De store stempler har jeg købt i USA, de stempler jeg har skrevet "MIN" med er fra Tiger. (Gætter på det var de store du særligt kunne lide - jeg er selv VILD med dem :-) )

   Slet
 4. Ja ville godt lige finde sådan et sæt:-) hsr du købt dem på nettet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre, de er købt i en butik....vi var i Californien for et par år siden. Ligger lige hovedet i blød, for jeg synes det var en "kæde"; om det var Michaels eller Hobby Lobby. Skriver herinde hvis det pludselig kommer til mig :-)

   Slet
 5. Sikke da en super skøn venindegave!
  Jeg elsker hjemmelavede ting. Dét at en anden har brugt tid (og ofte LANG tid) på at lave noget helt specielt til én, er næsten en gave i sig selv. Og ja, følelsen af at give en hjemmegjort ting til én man holder af er også rigtig god, når man har fornemmelsen af, at det liiiiige, er det rigtige...Herligt!
  Og hér må jeg da sige, der er tænkt på det hele. Så herligt!
  Ønsker dig en skøn og solrig tirsdag.
  Kh. Anette

  SvarSlet