lørdag den 8. marts 2014

Sixtyfour, en hundepote &...

Min veninde spurgte om jeg ville hjælpe med et billede; de skal til fødselsdag hos gode venner og ville gerne medbringe noget mere personligt. Jeg kan rigtig godt li' den slags....ihvertfald, hvis jeg har rimelig frie hænder. Jeg kan godt li' dét med at indsamle en masse personlige oplysninger - og så gå nogle dage og tumle med, hvordan jeg får det implementeret. Noget er ret nemt. Noget kræver lidt "omveje". Men det er altid en sjov udfordring. Særligt hvis jeg får den i god tid.... så der er tid til tankerne. Tid til "ommerne" og til at bygge billedet op, lag-på-lag.


Hér er mange lag. Noget er gemt, noget skal man lede lidt efter og noget ser man med det samme. Sådan kan jeg godt lide det. Og lad os så håbe at modtagerne har det på samme måde! For bare at nævne en smule af det der er med på billedet; familiens initialer, gps-koordinaterne for deres adresse, diverse ord klippet ud af aviser bla. "nærvær vægtes", en lille hundepote osv.


Jeg indfarvede lidt skopapir og en Marimekko serviet for at have lidt collage-papir. Brugte noget af det papir som søde Anette lærte mig "at ruste", lavede lidt med min gelli plate og bunden af en kødbakke. Desuden lavede jeg et dokument med henholdsvis en kaffe- og en tekop - gentaget adskilligelige gange og printede osse dette ud på mit evigt brugte skopapir (GODT husstanden rummer 5 personer så jeg ikke ene skal hive det papir hjem - aarrhhmeenn dét ville jo bare være synd og skam. Eller....)


Nå, men nu er billedet færdigt og jeg glæder mig til at aflevere det til min veninde. Tilbage var en masse små rester så det var nemt at sætte lidt papir sammen til et kort til min far da han den anden dag fyldte 65.
Kære alle.....TAK fordi I stadig hang på selvom jeg "blev væk" lidt - det betyder rigtig meget for mig!! Håber I alle må få en dejlig søndag

5 kommentarer:

 1. Dejligt du er tilbage igen. Har savnet din kreativitet. Skønne billeder du har lavet - har været på opdagelse i dem.
  Jeg tager lige en slapper, kan ikke rigtig komme igang. Det kommer forhåbentlig snart.
  God søndag til dig også.
  Knus Inken

  SvarSlet
 2. Tak kære Inken!! Er ked af at høre du ikke kan finde "håndsvinget" - kender det meget godt. Er dog helt sikker på det kommer igen. Hos os begge :-) :-) Knus AM

  SvarSlet
 3. Smukke ting du har lavet.

  Mona

  SvarSlet
 4. Fedt billede, du har lavet. Der er så mange spændende detaljer at gå på opdagelse i. Skønne farver, du har brugt.
  Og jo,- jeg holder absolut også ved. Selvom mine besøg hos dig og alle andre p.t. har været begrænset, så nyder jeg at kigge indenfor.
  Nyd søndagen - knus herfra, Anette

  SvarSlet