onsdag den 2. oktober 2013

Ude godt - hjemme MINDST lige så godt (aarrhhh nok bedre!?)...

Ved godt få af jer har set det før, MEEEN jeg har bare sådan lyst til at dele fordi det hele jo skyldes bloggen. Den anden dag fløj besøgskurven her på bloggen i vejret; op, op, op - og jeg havde svært ved at greje hvorfor og hvordan. Nærstudering af statistikken viste at flere af mine fjer print var pinnet, hvilket selvfølgelig til dels forklarede sagen OG jeg blev selvfølgelig glad over at flere syntes om mine print. Først næste dag så jeg, at Gelli Arts på deres facebookside delte et link og flotte ord til og om min blog. Helt ærligt og anti-jantelovs-agtigt; jeg blev sgu bare glad og stolt. (og fik så lige en idé eller to mere - to be continued...)


Okay...for læææænge siden bad min svigerinde mig male to billeder til deres stue. Det første blev færdigt for nogen tid siden (og kan ses hér) mens dette har været noget længere undervejs. I bakspejlet er det måske "godt nok" at det tog lidt længere tid, for pludselig dukkede ideen op, at drage deres store, særlige familieferie ind i billedet.


Hele familien var i sommer i Canada, og jeg ved det var en særlig og speciel oplevelse. Jeg blev inspireret af mit nytårskort sidste år og fandt på nettet Calgarys skyline. Herefter gik jeg i gang med at gange op så det passede til størrelsen af dette billede. Billedet er udover skylinen tilføjet flere forskellige personlige elementer OG blevet rigtig godt modtaget :-) Dét hér billede har godt nok haft MANGE udtryk undervejs, som heldigvis bare er kommet til at bidrage med lag og farver....


Jeg har fået lov at vise Største Bukkebrusens lille ekstra gave til Kærestens fødselsdag; hun havde ønsket sig flere timer i døgnet... Vi snakkede lidt om, hvordan man kunne lave "noget sjovt" ud af dét. Flere muligheder var oppe at vende, men dét han endte med var at købe et urværk og printede en ur-skive med 14 timer; i løbet af en uge skulle det give 28 timer ekstra. Det' da en meget fin løsning på problemet. Ikk'!!?

I'm off. Onsdag er bassin træning og efterfølgende catching lots and lots og ZZzzzzzzzzzz - Go' onsdag derude


11 kommentarer:

 1. Wow hvor sejt Anne-Mette!
  Jeg kan godt forstå du er stolt. Det har du da al mulig grund til.
  Ikke fordi folk deler og pinner dig. Men fordi du er så dygtig!
  Lad os begrave den jantelov. Jeg bakser med den hver eneste dag... Og det gider jeg faktisk snart ikke bruge min energi på længere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååårhhh Maj...TAK!!! Din kommentar gjorde mig simpelthen SÅ glad. Og eftertænksom....for det er jo rigtigt dét med at tro på selv at det vi laver er fint og godt. (JEG tænker jo straks; ajjj DU har da ikke noget at bakse med - for det er da simpelthen SÅ lækre ting du laver :-) :-) - Lad os begrave den. Loven vi har glemt navnet på :-) )

   Slet
 2. Anonym17.10

  Hej. Igen er du kommet godt fra at lave et personligt billede, jeg er lidt vild med højhusene fra Galgeri. Hvad skal kaninen i bunden symbolisere, for jeg er helt klar over, at der er en mening med, at den er med. Knus Mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mor.... kaninen...Kim overnattede af og til hos et ældre ægtepar, og da havde han en lille porcelænskanin som han sov med. Og kaninen har han fået efter deres død... Bogstaver og tal er gps koordinaterne på deres hjem. Der ER jo en mening :-) Knus AM

   Slet
 3. Ej, hvor er det flot kære Anette - Jamen du er så idérig og inspirerende så du kan helt sikkert være en stolt kvinde - Jantelov? Nixen bixen den får ikke lov til at husere indenfor det kreative rum:-) Vidunderligt maleri og det må være dejligt at se hvordan maleriet får tilført ny energi så snart en ny idé dukker op. Super FLOT ur, ja æblet falder ikke langt fra stammen. Fejrer din success hele weekenden og håber at I gør det samme:-) kæmpe krea kram herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha...du har ret Mette; den burde ikke husere indenfor det kreative rum. (og jeg var altså også stolt - måske bare lige med en liiiiille bismag jante :-) ) Tusind tak for de søde ord om mit maleri; det er ihvertfald ret sjovt at se udviklingen undervejs. Ofte er der et stadie med stor frustration og så er det endnu mere fedt når det løser sig!! Håber du må få en super uge Mette

   Slet
 4. FEDT maleri! Masser af liv og glade dage at spore på billedet. Man kan blive ved med at gå på opdagelse i det. Og så synes jeg da, det er MEGA fedt med boomet i din besøgsstatisk! Det er altid skønt, når andre finder vejen ind forbi og særligt, når nogle helt andre, helt af sig selv hjælper nye ind i dit dejlige galleri hér i blog-land. Det kan man da kun blive glad i låget af...FEDT og VELFORTJENT kære Anne-Mette!
  PS! Og så er det da både en flot, sød og dejlig humoristisk gave, din søn har fået lavet til sin kæreste. God idé! ;-)
  Ha' en skøn uge. Kh. Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en dejlig kommentar!!! Tak Anette.... jamen jeg VAR virkelig også både glad og stolt... det var da skønt at de havde lyst at dele MINE print med Gelli Plate! Uret synes jeg også blev rigtig fint; og nemlig med et humoristisk tvist som viste at han havde LYTTET og gerne ville give hende selv urealistiske ting :-) De er søde... Ha du også en super uge Anette!!

   Slet
 5. Hei Anne-Mette
  Herlige prints! De kan jeg veldig godt like,.Får litt slik grafitti-feeling og jeg er så veldog fascinert av god grafitti,.
  Tusen tusen takk for lang og veldig hyggelig kommentar inne hos meg! Den gjorde meg glad! Lun og god kveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kaspara. tak for dine søde ord - jeg kan jo sagtens se at det ikke liiiige er "dine farver" men derfor kan man jo godt synes om det :-) Jeg er ikke altid så god til at få lagt kommentarer - har måske lidt tænkt at den bare var én i mængden... Men jeg vil huske at du bliver ligeså glad for kommentarer som jeg gør :-) :-) Med ønsket om en dejlig onsdag til dig (og Gutta boys) fra Anne-Mette :-)

   Slet
 6. Skønt! det er da sejt, det fortjener du også meget, dine ting er virkelig livsglade og smukke!! Oh ja, den åndsvage jantelov.....lidt af en plage!! Men du behøver virkelig ikke at døjes med den :-)

  SvarSlet